symphony of sound

Friday, December 5, 2008

and i think to myself

What a wonderful day! :D Ja, for det har det vært. For det første elsker jeg fredager fordi jeg kan sove lenge, hvertfall for en hverdag å være. Helt til halv 8. Du skjønner, på fredager begynner vi ikke på skolen før kvart på 10. Herlig, ikke sant? Kvart på 10 til halv 3 er ikke så ille.

Etter skolen satte jeg meg ned for å se på One Tree Hill, men jeg var faktisk ikke så sliten så jeg ringte til Silje og spurte om hun ville bli med. Jeg skulle nemlig kjøpe en julegave, men sånn ble det altså ikke. Det endte med at jeg brukte 500 kroner på meg selv i stedet, slem som jeg er. Men det var gøy da! Kjøpte en skikkelig søt blå lue fra BikBok og en ny kjole til nyttårsaften (ja, jeg planlegger litt langt fram i tid).Kjolen ser jo litt rar ut i det lyset og når den henger sånn, men den er hvertfall veldig fin i virkeligheten, det kan jeg love. Men SÅ, ladies and gentlemen, så tok vi turen innom HM som vi gjør hver gang vi er i byen, minst to ganger. Vi fant de fineste jakkene! Og den satt akkurat som den skulle, så jeg måtte bare holde den av til i morgen, så jeg hadde litt tid til å be på mine knær til mamma om å kjøpe den til meg til jul. Haha, jeg og min handling. Men så gikk vi til Vero Moda, og der fant jeg enda en, så jeg har holdt av to ut lørdag.

Heldigvis var det greit for mamma, så kåpe skulle det bli uansett. Helt til jeg så på internett, hvor den brått var satt ned til halv pris. Og skal jeg si deg noe mer fantastisk? De hadde min størrelse! Så mamma synes jeg burde bestille den med en gang, og siden den bare kosta 300 kroner (egentlig 600) så kunne jeg like så godt bestille en lang kåpe også, til samme prisen. Har jeg den beste mammaen eller? Det var egentlig en lang kåpe jeg ville ha, men den korte var så fin at det måtte blitt den hvis jeg måtte velge. Men så slapp jeg nå det, og jeg fikk to til prisen av en.Jeg bestilte begge i svart, selvom den vinrøde i det første bildet er kjempefin. Tenkte bare at det var kjekt å ha en lang, svart kåpe. Hvis den viser seg å være helt fantastisk fin, får jeg heller kjøpe den senere, haha. Så nå gleder jeg meg kjempemye til neste uke, til å prøve de! Aaah.

Nå er tiden inne for å se High School Musical! Får sånn julestemning av den filmen. Skikkelig koselig er den. Har gledet meg helt siden mandag, hihi. Jeg glemte forresten å nevne nesten det viktigste. I dag fikk jeg pakken min fra H&M som jeg bestilte forrige lørdag. Den svarte veska er allerede brukt. Fikk de rett etter skolen, og den svarte ble med til byen. Jeg må nesten nevne at min kjære pappa har vært i Kiel med Color Fantasy og kjøpt Yves Saint Laurent mascara til meg. Ordentlig snill er han :) Men vi snakkes, HSM kaller!

Karoline

1 Comments:

Blogger Renate said...

Søt kjole. Har samme lua selv, elsker den:D

Thursday, December 11, 2008 11:16:00 PM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home