symphony of sound

Wednesday, December 17, 2008

paparazzi and fame

Hadde på meg de nye skoa mine på skolen i dag, og jeg tryna ikke, believe it or not. Var livredd for det, og vurderte flere ganger å bytte sko før jeg dro på skolen. Det var kanskje ikke et smart move å gå i høye hæler når vi skulle ha framføring da. Var helt skjelven i beina, haha. Men det gikk bra da. Nå er snart alt skolestyret over også. Er bare åtte skoletimer og en naturfagrapport unna juleferie! På fredag har vi bare en time, og da skal vi ha julefrokost med klassen. Blir skikkelig koselig :D Så slutter vi halv elleve, og da skal jeg og noen fler besøke de gamle lærerne våre og de juleavslutningen i kantina på ungdomsskolen. Blir så kost! Og på kvelden er det parteeey.

Jeg har hatt en ganske slækk skoledag vil jeg si. Først hadde vi dobbelttime matte, men vi snakka helt til det siste kvarteret eller noe sånt. Så hadde vi dobbelttime engelsk, hvor vi så ferdig filmen Pay it Forward, og fikk en halvtime lengre friminutt fordi filmen slutta før tiden. Etter friminuttet hadde en time naturfag hvor lærern bare slo til med noen mindre bra vitser og leste opp regler for kaloriinntak i jula, som forresten bare var tull, men jeg velger å følge de. Og helt til slutt framføring i samfunnsfag, som også var ganske slækt.

Så hva gjør jeg nå? Joda, jeg ser på Disney Channel uten lyd, og hører på Hannah Montana - The Other Side Of Me på repeat. Jeg er kul? Nei, egentlig ikke, men det er en catchy tune da. Prøver å få ferdig naturfagrapporten, men det er stress altså. Skjønner ikke helt hva som er meningen. Vi har laget hudkrem, så skal vi skrive innholdsdeklarasjon på kremen? Hvis jeg ikke har misforstått totalt, har jeg allerede gjort det? Er ikke det bare ingrediensene da? Oh, so confusing. Om en times tid må jeg dra også, for Synne og jeg skal på Spenst og trene, noe jeg ikke har gjort på evigheter fordi jeg rett og slett ikke har hatt tid. Kunne kanskje ha fått presset det inn noen få dager, men jeg takler ikke stress særlig bra, så sånn har det bare blitt. Det er vel på tide nå. Huff huff.

Karoline

Labels: ,

2 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Så fin blogg du har :)
Torbjørn

Sunday, December 21, 2008 11:23:00 PM  
Anonymous Karoline said...

Takk ^^

Tuesday, December 23, 2008 11:09:00 PM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home