symphony of sound

Friday, January 23, 2009

dårlig blogging.no

Jeg har ikke vært noe flink til å blogge denne uka, men det har ikke skjedd noe spesielt heller. Heldigvis skal jeg i bursdag i morgen! Det blir gøy :) Alle skal kle seg ut som noe som begynner på forbokstaven i navnet sitt, which means at jeg må finne noe på K. Det er ikke lett, skal jeg si deg. Vet du hva det hadde vært gøy å være? Kakemonsteret. Han er så søt!

Image Hosted by ImageShack.us

Det var utrolig deilig å komme hjem fra skolen idag. I tillegg ventet den nye utgaven av Costume og Topp på meg. Ja, jeg kan innrømme at jeg leser Topp. Topp er et kult blad, okei? Etter å ha tittet litt i de (jeg sparer), ringte Silje og lurte på om jeg kunne komme til byen så vi kunne kjøpe gave til Oda og Therese. Jeg skal ikke si hva vi fant, eller om vi fant noe i det hele tatt, to be on the safe side :) Selvfølgelig fant jeg noe til meg selv da! Det er jo salg på Glitter om dagen, og jeg fant disse to her til halv pris.

Image Hosted by ImageShack.us

Merkelig.. gullarmbåndet er mye blankere enn det ser ut som på bildet, og steinene på sølvarmbåndet er blanke, ikke hvite. Elsker det i sølv! Hva synes dere? Forresten så er det bare å skrike ut hvis du har noen ideer til hva jeg kan være i morgen o.O

Labels: ,

3 Comments:

Anonymous Regine said...

Fine armband, eg har det første der i sølv :)

håper du får ein koselig kveld =)

Friday, January 23, 2009 9:09:00 PM  
Blogger Pia Marie said...

Jeg har et spørsmål. Hvorfor er du fult av frukt av alle ting foran kakemonsteret? Jeg liker bloggen din foresten K :D

Saturday, January 24, 2009 12:49:00 AM  
Blogger Karoline said...

Nei, du sier noe der! De burde skamme seg. Tok det bare fordi han var så søt der. Takk :D

Saturday, January 24, 2009 5:11:00 PM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home