symphony of sound

Wednesday, February 11, 2009

dagen i går + ofw

Gudameien, vi hadde innebandy i gymmen i går. GRUSOMT! Fikk helt panikk, og følte bare for å gjemme meg i et hjørne. Greit at jeg har mye rart for meg, men det skulle ikke vært lov å være redd for å spille innebandy. Føler meg bare så utrolig dum, og at jeg driter meg skikkelig ut. Den eneste sporten jeg føler jeg er litt flink til er turn.

I går inviterte Silje og jeg med oss Pia på Oslo Fashion Week forresten. Vi drar til Oslo på fredag etter skolen. Jeg var ikke der akkurat da Silje spurte Pia, men jeg ble brått angrepet av en hylende Pia, så jeg skjønte at hun hadde snakket med henne. Haha! :D Gleder meg, det blir en fin start på vinterferien. Bare et problem - hva skal jeg ha på meg? Vi snakker superkrise. Heldigvis er H&M bestillingen min i Sarpsborg akkurat nå, så jeg får den mest sannsynlig i morgen. Jeg håper den kan redde meg :)

Grunnen til at jeg ikke blogget noe i går var fordi vi startet dagen i dag med en to-timers matteprøve, så jeg måtte lese og pugge. Var ikke hjemme før i halv 4-tiden, spiste middag osv., så litt på tv, sovnet (dere skulle sett sovestilen) etter Will & Grace, men etter det var jeg klar for matte. Satt med bøkene helt til halv 12 omtrent. Ikke rart jeg var trøtt i dag. Hadde forresten på meg vesten min i dag, med jeantightsen med hull i, og en hvit t-skjorte. Kanskje ikke så smart med tanke på at temperaturen inne er under 0, okei litt drøyt, men det var kanskje 21 grader som er ganske kaldt for meg.


Disse ventet på meg i posten i går :)

Labels:

1 Comments:

Anonymous ingvildla said...

dere er heldige som skal på ofw, så utrolig kult!

Thursday, February 12, 2009 9:13:00 AM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home