symphony of sound

Monday, February 9, 2009

dårlig blogging

Har vært dårlig på å blogge i dag, men jeg har stresset en del skjønner dere. Må levere lapp for fagvalg på skolen i morgen, og jeg bestemte meg ikke før for to minutter siden, jeg har måttet skrive to naturfagrapporter og egentlig øvd til matteprøve, men det ble det ikke noe av.

Glemte å si at jeg dro hjem fra skolen etter 3. time. Hadde kjempevondt i magen, så jeg tenkte jeg skulle ta bussen. MEN jeg hadde bare penger til en vei, altså mot byen (orka ikke vente på neste buss). Så sier bussjåføren "du kan bare vise billetten så får du sitte på tilbake", så jeg tenkte at det ordnet seg likevel. Men så kommer jeg på bussen, og den andre bussjåføren sier at han første burde lese reglene. Panikk. Skal jeg gå i byen i 5 timer helt til mamma kan hente meg? Neida, han slapp meg på allikevel. Det var en søt, gammel mann som kjørte - flaks for meg. Ei om jeg hadde giddet å sitte i byen så lenge, med bare to kroner.

Var hjemme rundt 11-halv 12, og sov helt til middag klokka 16. Magen var bedre og jeg fikk sovet ut. Haha. Slapp også tre timer matte på rad. Men usj, i morgen har vi gym. Innebandy. Gjett hvem som kommer til å skrike fordi ballen kommer mot henne i full fart? Jo meg. Får litt angst i sånne situasjoner. Altså, det er en grunn til at jeg aldri har drevet med ballsport, hvis man kan kalle innebandy en ballsport. Lurer på hvordan dette skal gå. Regner meg at jeg får 3, om ikke dårligere, i dette også. Dumme gymlærer.

Labels:

1 Comments:

Blogger Monkey said...

Innebandy er kjempegøy :) Spill med ballen, ikke mot.
Haha, dagens merkeligste visdomsord :p

Tuesday, February 10, 2009 4:16:00 PM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home