symphony of sound

Thursday, February 5, 2009

frøken usynlig

Jeg er en dårlig blogger, hvertfall i dag. Har ikke hatt noe å gjøre engang. Jeg har bare vært på skolen og sittet hjemme - sett på The City og litt forskjellig. Håpet kanskje at H&M bestillingen min skulle bli sendt i dag, men det ble den altså ikke. Jaja, jeg får bare vente :)

Håper virkelig det skjer noe i helga. Gjør aldri noen ting! Blir ikke akkurat invitert noen steder heller. Får som regel høre om ting som har skjedd på skolen på mandag, ikke før det faktisk skjer. Sånn kan det gå, ikke vet jeg hva jeg gjør feil. Og i det siste har jeg irritert meg over en ting, og det er folk som ikke husker hva jeg heter eller hvem jeg er. Vet til og med om en i klassen min, klassen jeg har gått i i over et halvt år, som ikke kan navnet mitt. I know what you're thinking, jeg er sikkert tapern som sitter bakerst i klasserommet med bøkene, men jeg er ikke det heller. Og for en stund siden var jeg i bursdag, utkledningsbursdagen jeg fortalte om, og hun jeg ikke kjente derfra husket ikke navnet mitt eller hva jeg "skulle forestille". Det er alltid like hyggelig. Hun husker alle andre, bortsett fra meg. Tror at jeg kan begynne å kalle meg frøken usynlig.

Det er gøy å være loner da. Sitte hjemme og.. se på tv og.. se alt på tv i reprise. For et liv, dere! :) Skjønner ikke hvorfor jeg tenker på å ikke ta masse nerdefag i 2. klasse. Jeg har ikke akkurat noe annet å bruke tiden min på anyway. Nå blir det en del klaging, men akkurat nå har jeg lov til det.

Labels:

5 Comments:

Anonymous ingvildla.blogg.no said...

jeg hater folk som ikke husker hva andre heter! er det virkelig så mye forlangt at de husker ett navn?
det er rett og slett ganske frekt :-))

Friday, February 06, 2009 12:12:00 PM  
Blogger Monkey said...

Sånn må du ikke tenke! :/ Skjønner delvis hva du mener/hva du føler. Ta initiativ :) Jeg vet med meg selv at jeg takler dårlig følelsen av å bli 'avvist,' men som mamma alltid sa før: det verste som kan skje er at du får et nei.

Friday, February 06, 2009 3:21:00 PM  
Blogger Pia Marie said...

Lille Karoline, så leit og høre at du har det sånn, du er jo en kjempe jente! Jeg veit hvem du mener og jeg syns det var ordentlig slemt selv, jeg reagerte på det liksom. Vist men ikke husker hva noen heter er ikke det noe du BLOGGER på den måten? Utrolig dumt gjort av henne. Foresten, du var dødsøt med midtskill! :D

Saturday, February 07, 2009 11:30:00 AM  
Blogger Karoline said...

Jeg er så enig, Ingvild. Greit at hun aldri har møtt meg før, men hvis hun klarer å huske alle andre sitt navn.. Det er frekt :S

Saturday, February 07, 2009 12:42:00 PM  
Blogger Karoline said...

Naw, takk Pia ^^ Synes det var teit at hun blogget om det selv.

Saturday, February 07, 2009 12:43:00 PM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home