symphony of sound

Monday, February 23, 2009

what they wore to fashion week

Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us

Likte veldig godt the use of florals av Leigh Lezark. Jeg har aldri hørt om henne forresten. Burde jeg vite hvem hun er? Og se på det, en Olsen i farger. Kan innrømme at jeg har vært en stor Mary-Kate og Ashley fan i mange år og har masse filmer, bøker, sminke og hele pakka. De er jo kjent for å kle seg i en del svart/hvitt, så det er fint å se Mary-Kate i litt gladere farger. Må si at blått kler henne. Er også ganske misunnelig for Elizabeth & James blazeren og Proenza Schouler clutchen. Selvfølgelig ser også Nicole Richie utrolig bra ut, her i en kjole fra Proenza Schouler. Hun ble jo så pen etter at hun la på seg litt igjen! Greit at hun ville gå ned i vekt, men hun tok det litt for langt. Liker skoene hennes her veldig godt. Skulle gjerne hatt de :)

I dag var første skoledagen etter ferien, og jeg måtte i tillegg ta bussen. Kall meg bortskjemt, men hittil i år (skoleåret) har jeg blitt kjørt hver dag :p Men i dag måtte jeg hvertfall stresse rundt på morgenen for å klare å bli ferdig til klokka 7, KLOKKA 7, 7 AM! Altfor tidlig. Trodde jeg skulle rekke bussen helt fint, men guess what? Bussen kjørte forbi når jeg var kanskje.. hundre meter unna. Har litt flaks da siden jeg kan rekke bussen nede på veien etter at den har kjørt runden. Men jeg tenkte jo at det ikke tar så lang tid å kjøre rundt feltet så jeg begynte å løpe. Det tok kanskje to minutter, men bussen kom ikke før et kvarter senere eller noe. La oss bare kalle det morgengymnastikk.

Etter skolen dro mamma og jeg til byen. Var sliten etter at halve skoledagen hadde gått, men siden jeg klarte å knuse pudderet mitt her om dagen måtte jeg dra til byen og kjøpe et nytt. Hadde ikke noe valg akkurat :) Men nå er jeg endelig hjemme. Sitter på sofaen og ser på reruns av The Hills. Har sett alle episodene mange ganger, men en blir liksom ikke lei. Resten av kvelden skal jeg bare slappe av, kanskje sove litt, jobbe litt med en fransk-ting som skal leveres på torsdag og selvfølgelig se finalen av Top Model. Gleder meg :D Må si jeg misunner de som har vinterferie nå da, skulle så gjerne vært en av dere.

Labels: , ,

3 Comments:

Blogger Cecilie Cecilie said...

åh, heldig som alltid ble kjørt da! likte bildene og klærne de hadde på seg! inspirasjon:)

Monday, February 23, 2009 8:18:00 PM  
Blogger Victoria said...

Synes ikke outfitene dems var veldig mye å rope hurra for!

Monday, February 23, 2009 9:15:00 PM  
Blogger Karoline said...

Nei nei, hver sin smak :)

Tuesday, February 24, 2009 9:54:00 AM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home