symphony of sound

Tuesday, February 3, 2009

when i grow up i wanna be a kid

Det hadde vært så mye enklere that way, men nå tror jeg kanskje at jeg har funnet ut hva jeg vil gjøre med livet mitt. I evigheter nå har jeg surra rundt uten å vite hva jeg ville. I know, det høres ut som jeg er ferdig med videregående og hele pakka, men sannheten er jeg bare går i første klasse. Jeg er bare en veldig stresset person, og det er vel.. stressende. Begynner å gråte hver gang jeg snakker med mamma og pappa om hvilke fag jeg skal velge til neste år og alt, og jeg er vanligvis ikke en crybaby engang. Jeg har litt over en uke på meg til jeg må levere lappen på skolen. Grøss. Hittil tror jeg at jeg har bestemt meg for å bli en realfagsnerd; matte, kjemi og biologi, med media og kommunikasjonskunnskap på si, hah. Det kan jo bli spennende da? Eller så kan det bli gørr, og jeg blir sittende inne hele tiden med leksene mine. Sounds like fun.

Jeg tenker også veldig mye på hva jeg vil etter videregående, men i et par dager nå har jeg vurdert litt andre ting. Drømmen hadde vært å dra til LA og gå på FIDM, right, men det er grisedyrt, så jeg har tenkt litt på ESMOD i Oslo. Det høres så gøy ut! Og gjett hva jeg kan bli etterpå? "Designere, modellører, produktutviklere, innkjøpere, produksjonsoppfølgere, kolleksjons koordinatorer, butikk koordinatorer, motereportere, stylister, illustratører, kostymeansvarlige, butikkansvarlige og trend-analytikere". Høres fett ut spør du meg.

Det står også noe om at flere av elevene der sikrer seg jobb allerede før utdanningen deres er ferdig. Og hvis jeg ikke får en jobb, tenker jeg på å fortsette studiene. Kanskje som siviløkonom eller noe. Det jeg egentlig vil er å jobbe i Costume, og jeg kan vel det hvis jeg får diplom fra ESMOD kanskje. Eller jeg kan få en kul jobb i H&M eller noe, ikke butikken altså, men høyere oppe. Som siviløkonom kan jeg jo styre økonomien deres, eller kanskje jobbe som innkjøpssjef! Wooooooo. Jeg synes det høres ut som en bra plan, men det er det å få foreldrene mine på mitt parti. Hmm, wish me luck.

Jeg har forresten funnet ut at jeg ikke er så veldig organisert når jeg skriver. Det blir veldig mye frem og tilbake, men det får dere nesten bare leve med :) Peace out, nå er det bed time for meg. Skal opp halv seks i morgen tidlig. Blah!

Labels: ,

4 Comments:

Blogger Anne said...

Det hørtes kult ut! :)

Tuesday, February 03, 2009 11:31:00 PM  
Blogger Pia Marie said...

Hørtes bra ut Karoline, du kan komme utrolig langt innen mote! :D

Wednesday, February 04, 2009 6:44:00 PM  
Blogger Karoline said...

Du er så søt, Pia ^^

Wednesday, February 04, 2009 7:20:00 PM  
Anonymous Torbjørn said...

Hva foreldra dine mener skal vel ikke ha noe å si? :p
Det er jo ditt valg og din framtid :D

Jeg skal ta IB :)

Saturday, February 07, 2009 6:21:00 PM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home