symphony of sound

Tuesday, March 10, 2009

confessions of a shopaholic

Guri, jeg har helt glemt å fortelle om helgen! På lørdag dro nemlig jeg til Moss sammen med Synne, moren hennes og venninnen hennes igjen. Planen var å gå på Gina Tricot, men kjøpesentret vi var på hadde jo masse bra butikker! Faktisk de samme butikkene som her, mmen det er de liksom samlet på et sted. Her i Fredrikstad må man dra til forskjellige kjøpesentre. Jeg skulle gjerne hatt litt mer penger, men jeg sparer så mye jeg kan om dagen. Snart har jeg også en H&M-regning å betale. Heldigvis skal ikke jeg betale for bikinibestillingen. Mamma var snill og ga meg litt penger da, så jeg fikk kjøpt meg noe. Her er det jeg fant på Gina Tricot:

Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us

Elsker vesken! Bombe da. Liker egentlig ikke fargen på naglene, men frynsene er fab. Har ikke likt Gina før fordi jeg aldri har funnet noe fint der. Nå skulle jeg ønske de kunne komme til Fredrikstad også.

Etter å ha vært på handletur i flere timer, dro vi hjem til venninnen til moren til Synne i leiligheten hennes i downtown Moss (haha, det hørtes rart ut). Vi fikk kake og greier. Husker ikke hvor lenge vi var der, men det var en stund. Jeg var hjemme til middag omtrent. Vet dere hva annet jeg har gjort? Mulig at jeg har tvangstanker eller noe, men jeg liker at kleshengerne matcher så jeg fikk med meg pappa i går, og vi kjøpte matchende kleshengere til meg. Etterpå ryddet jeg hele skapet. Har et helt nytt system nå. Jeg liker det :) Jeg har mye bedre plass etter at jeg kastet ut masse klær. En hel søppelpose med klær - deilig! Men det er en ting jeg bekymrer meg over, og det er alle skoene i skapet mitt. Jeg har to fulle giftbag-style bæreposer. En pose med Havaianas, en annen med to par hittil ubrukte Vans og to nesten ubrukte Steve Madden gladiatorsandaler. Hmm, jeg har en jobb å gjøre i sommer. En morsom jobb da hvertfall! :D

Labels: , ,

2 Comments:

Blogger Monkey said...

Utrolig søt jakke og veske! Jeg føler heller ikke at jeg finner så mye på Gina :S

Tuesday, March 10, 2009 7:26:00 PM  
Blogger Karoline said...

Takk ^^

Wednesday, March 11, 2009 9:49:00 AM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home