symphony of sound

Friday, March 27, 2009

i wanna go!

De siste dagene har jeg vært skikkelig sur på meg selv. Jeg angrer at jeg ikke meldte meg på som utvekslingsstudent i 2. klasse. I wanna go, I really do! Gud, så irriterende. Det er fortsatt mulig å melde seg på å reise med Explorius, men det er stress. Fristen er 1. april, men mamma og pappa har ikke råd til det. 50 000 er faktisk en del penger. Også skal vi jo reise til USA til sommern. Jeg burde være fornøyd, ikke sant? Well, I'm not. Dette er den eneste muligheten jeg har til å oppleve high school i USA, men jeg meldte meg ikke på tidligere fordi jeg var redd.

Hvorfor skulle ikke jeg klart det? Det hadde sikkert vært kjempegøy. Hvis jeg skulle dratt, ville jeg helst bestemt stat selv. Jeg ville valgt California. Det er også dumt med å melde seg på sent - man får ikke velge hvilken stat man skal til. Skulle ønske jeg kunne hatt min egen "Karoline i California"-blogg. Tenk deg! "I dag dro jeg med vertsfamilien min til Laguna Beach. Det var superfint! Her er noen bilder *masse bilder*". Jeg er så dum noen ganger.

Pappa prøver å trøste meg med å si at jeg uansett skal reise etter videregående, men det er ikke det samme. High school i USA er helt spesielt.

Image Hosted by ImageShack.us
Hei, stedet jeg aldri vil gå på skole.

Denne uka har jeg også vært dårlig på å blogge. Hva skjer? Jeg har heller brukt tiden min på å gå tur. Flinke meg. Gjort mattelekser har jeg også gjort. Sier det jeg. Planen var å tur i dag også, men guess what? SNØSTORM! Det var ikke særlig deilig stå og vente på bussen i 10 minutter. Gnagsår fikk jeg også - big time. Først tok jeg på meg de lave Converse-skoene. Smart ikke sant? Jeg tenkte.. hey, jeg har da gått med de i snø mange ganger. Null problem! Jeg tok visst feil. Halvveis ute i gården så jeg ikke beina mine lenger fordi de var dekket av snø. Det ble støvletter i stedet. Monsterstøvlettene som gir meg gigagnagsår. Hoho, mange g'er i et ord. Han bror måtte kjøre ned på skolen med de lave Conversene og Compeed gnagsårplaster, fordi jeg måtte ha noen andre sko å gå i inne. Fikk noen rare blikk da jeg gikk rundt i kantina i sokkene.

Anyway, denne uken har vært kjedelig, men heldigvis har den gått fort. Leit at siste episode av The City gikk forrige uke da.. Men snart begynner The Hills og det er MYE bedre :D Yay! Nå er det best jeg avslutter. Jeg velger å avslutte in style, altså med et par sko jeg vil ha. Bombe. Hejdå!

Image Hosted by ImageShack.us

Labels: ,

2 Comments:

Blogger Mari said...

Vel jeg kan trøste deg med at veldig mange av mine venner som reiste til usa ikke har fått det oppholdet de håpet på. Den ene venninnen min reiste hjem fra Kansas, to andre har byttet vertsfamilie, og de tre øvrige har heller ikke hatt det oppholdet de håpet på. Personlig har jeg opplevd mye i California, men det har hjulpet veldig å ha familien min her. High School i Usa er ingen dans på roser, og personlig har jeg flyttet inn i en ekstrem versjon av filmen Mean Girls, noe som til tider kan være både slitsomt, og samtidig fantastisk morsomt.
Kos deg i Fredrikstad du :]

Saturday, March 28, 2009 7:59:00 AM  
Blogger Karoline said...

Holdt på å skrive at det var hyggelig å høre, men det var det jo ikke. Det var leit å høre at vennene dine ikke likte seg. Man vet jo aldri hvor man kommer. Nå angrer jeg ikke like mye, så takk får jeg vel si :)

Saturday, March 28, 2009 7:50:00 PM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home