symphony of sound

Friday, March 20, 2009

let's go maxi

Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us

Kjøpte denne kjolen på H&M forrige lørdag. Liker den ganske godt. Sikkert deilig å gå med om sommeren. Også kosta den bare 298! Billig billig. Vet ikke helt hva den grønne flekken på det første bildet er for noe. Sikkert bare pga. blitsen + jeg som er dårlig på å vaske speil. Jeg vaska det i sta, selv om det ikke ser sånn ut.

Noe som ikke var så billig var sminka jeg kjøpte i dag. Jeg har aldri vært noe flink til å kjøpe mer ordentlig sminke, så jeg tenkte jeg skulle gjøre det denne gangen. Fikk med meg Henrik (stakkars). Vi skulle uansett "øvelseskjøre", altså kjøre mopedene for første gang i år.

Image Hosted by ImageShack.us

Yves Saint Lauren Touche Éclat og Clarins Brilliance Shine Stopper pudder. Jeg er veldig fornøyd med begge deler, men en ting skal jeg huske på til neste gang jeg skal på ferie - å hamstre dyr sminke. Der får man jo to Touche Éclat for prisen av en! Jeg måtte betale hele 300 kroner for den lille, stusslige greia. Går det an. Ikke rart jeg nå er blakk. Mamma måtte sponse meg med 200 kroner så jeg skulle få råd til det, for jeg måtte spare alt jeg tjente forrige uke. Å leve på 100-lappen en hel uke, og samtidig få råd til skolemat.. jeg føler meg fattig.

Labels: ,

1 Comments:

Blogger Monkey said...

Sminke er dyrt! Herlig farge på kjolen!

Saturday, March 21, 2009 12:05:00 AM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home