symphony of sound

Thursday, March 12, 2009

skrivesperre

For en rar dag. Vi slutta på skolen halv 12 eller noe sånt fordi lærern var syk (?). Akkurat som forrige torsdag! To timer fransk, egentlig to timer engelsk, men siden lærern var syk bare satt vi der. Ingen kunne dra hjem heller siden vi skulle ha tre timer til, men yay lærern er borte igjen :D Snakk om flaks da. Synd vi fikk lekser bare og at den ene leksa var å skrive et kåseri til i morgen. Gud. Og jeg som er så god i norsk, huh!

På en god skrive-stil-dag kommer jeg på noe jeg vil skrive om, og setninger popper opp i hodet. Da er det om å gjøre å få skrevet de ned før de blir borte igjen, for så å sette de sammen til en tekst. Synd at det bare er omtrent 5 sånne dager i året. For på en vanlig dag, like today, popper det ikke opp noen ting. Kanskje en setning på hvert tema, men det er ikke til stor hjelp når jeg må velge en av de. BLAH sier vi da.

Dagens høydepunkt - H&M-bestillingen ligger på postkontoret og venter på meg :D Egentlig i dag, men mamma orka ikke så da blir det i morgen etter skolen. Det blir deilig. Endelig helg! Ikke at jeg skal noe, men..

Labels: ,

1 Comments:

Anonymous Monkey said...

Ah, så deilig da :D

Friday, March 13, 2009 12:06:00 AM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home