symphony of sound

Thursday, March 5, 2009

ya digg?

Det var et totalt mislykket forsøk på å være kul. Tror også jeg bruker det litt feil. Nesten gang skal jeg dra fram gangsteordboka, så blir det bedre! Gangster er nok ikke min stil, nei. Disse skoene er heller ikke særlig gangster. Si hva dere syns please. Liker slangeskinnet veldig godt, og jeg har veldig lyst på sånne sko. I tillegg er de billige. So? Er de grusomme? Er jeg gal som har lyst på de?

Image and video hosting by TinyPic

Torsdag pleier å være en lei dag på skolen med undervisning fra 8 til 14.30, av og til til 15.20. Skoledagen starter med to timer fransk, så to timer engelsk, en time samfunnsfag, to timer norsk og egentlig en time naturfag på slutten. Men i dag hadde vi flaks. Fransken er som vanlig slækk. En lett liten prøve i første time, og resten av tiden ble brukt til å klage på skolesystemet og til å lære et par nye ord som farine, som ei betyr sukker, men mel. Shocking huh? Så, etter å ha hoppet lykkelig gjennom noen vannpytter på vei fra Frydenberg til Christianslund, finner vi ut at engelsklæreren vår er syk. Inspektøren eller hva han enn jobber som, kom innom med noen oppgaver som ingen gjorde. To timer gikk, det ble friminutt og læreren vi skulle ha i samfunnsfag og norsk kommer inn og informerer om at dattern hennes er blitt syk og hun må dra, which means at vi fikk dra hjem 11.30. Utrolig deilig!

Jeg ble hentet på skolen av min privatsjåfør (mamma). I går var mamma og jeg innom Christensen/Rema 1000 etter skolen, og hun spurte om de trengte ekstrahjelp der, så i dag dro vi innom igjen så jeg kunne levere jobbsøknad. Krysser fingrene for at jeg snart får meg en ny jobb. Det er needed. Jeg trenger mer penger, og hvor koselig er det ikke å jobbe på et bakeri? Ikke trenger jeg å bruke hårnett eller hatt heller, og det vil jeg si er en fordel. Jeg babler i dag, don't I? Tror det er på tide å avslutte. Husk å si hva du synes om skoene!

Labels: ,

2 Comments:

Blogger Monkey said...

Jeg syns de var kule!

For en utrolig lang dag. Torsdag er for meg en av de korteste dagene i uken :D

Friday, March 06, 2009 4:41:00 PM  
Anonymous Chimamanda said...

FINE!

Wednesday, March 11, 2009 1:40:00 AM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home