symphony of sound

Friday, March 13, 2009

you need to chill on the nerd book

Image Hosted by ImageShack.us
Deler av min boksamling.

Jeg er ganske pinglete når det kommer til bøker. Mange leser krim og greier, men da ligger jeg bare der og skremmer meg selv etterpå så jeg ikke får sove. Ja ja ja, bare le. En snart 17-åring som ikke tørr å lese litt skumle bøker. Jeg liker best rosabøker som jeg kaller det. Rosabøker er jentebøker, gladbøker, som de over her. Alle er på engelsk da. Det er morsommere å lese :) Og chill, jeg har flere bøker. Var tross alt medlem i Penny klubben så jeg har 150 hestebøker eller noe. Snakk om barnslig bok collection da, haha.

Image Hosted by ImageShack.us
Mary-Kate & Ashley samlingen min. Fan fra jeg var 9.

Fikk forresten H&M-pakken i dag. Hmm, hva skal jeg si? Usikker på hva jeg skal beholde eller ikke. Kjolen var ikke like fin som jeg hadde håpet. Den er søt, men.. La oss bare si at jeg mangler pupper til å fylle den ut. Den lilla bikinien var søt, den rosa var mindre fin, den svarte var fin, men toppen var for liten. Hater at H&M har to nesten like plagg, men at det ene virker omtrent tre størrelser mindre enn det andre, selv om de er i samme størrelse! De burde skamme seg.

Sanger atm:
Ross Copperman - All She Wrote
Ross Copperman - They'll Never Know fra
Den siste er fra One Tree Hill. Elsker den scenen der!I morgen blir det Mossetur igjen, denne gangen med mamma og pappa. Moss lukter ekkelt, but I'll live. Nå er det jo lønningstid og greier så mamma og pappa er kjekke å ha med. Hoho, jeg er slem.

Ha en fin helg!
PS: lengste innlegget ever.

Labels:

3 Comments:

Anonymous Mina N said...

haha, du hadde mange bøker. Jeg har ca 5 :p

Friday, March 13, 2009 10:53:00 PM  
Anonymous Anonymous said...

Den filmen med mora til Lucas og Keith er så så søt. Herrefred. Jeg elsker One Tree Hill.

Mary Kate og Ashley samlingen din var svær da, like stor som min av Dan Brown og krimbøker. Jeg elsker de shopping bøkene og the devil wears prada.

Tuesday, March 17, 2009 10:59:00 AM  
Blogger Karoline said...

Stor? :D har masse mer, det der er jo bare bøkene. Haha.

Tuesday, March 17, 2009 12:16:00 PM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home