symphony of sound

Friday, April 10, 2009

can't help it if there's no one else

Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us
Hohoho, lo godt da jeg så det bildet her ja. Det er ikke lett å være kul på ferie. Her skulle mor, far og jeg på tur til en vulkan. Forventa meg en skikkelig vulkan, med faktisk vulkanform! Ble passe skuffa da jeg så at vulkanen så ut som en stor sandhaug. Lei den der. Tilbake til bildet. Jeg er jo sola sjøl! Det ser også ut som det ene beinet mitt er feitere enn det andre. Heldig bilde med andre ord.

Synne var med meg til Grebbestad i dag. Det var koselig :) Vi holdt på å gå oss i hjæl da. Begge kom tilbake med gnagsår på begge lilletærne. Sikkert ikke mange som vet hvor Grebbestad er, men det er hvertfall i Sverige, ikke langt fra Tanum strand eller Strømstad (?). Ehm, ja. Vi gikk 13 km! Planen var å spille minigolf, men det fikk vi ikke gjort gitt. Vi lekte på lekeplassen i stedet.

Labels:

2 Comments:

Blogger Vera said...

du fikk i hvert fall nyti (?) penværet! her er bare litt varmt. fælt å klage når sola først titter frem, og himmelen er blå, men jeg vil ha sommer NÅ! det vil si at det er varmt, å at jeg kan bade! haha

Friday, April 10, 2009 11:04:00 PM  
Blogger Karoline said...

Været var herlig i Grebbestad :D Kunne sikkert gått uten jakke og greier, men siden vi gikk ved vannet nesten hele dagen, blåste det litt kaldt. Enig med deg, sommer NÅ takk!

Friday, April 10, 2009 11:24:00 PM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home