symphony of sound

Wednesday, April 22, 2009

cravings

Image Hosted by ImageShack.us
H&M x 2, Bianco.

Skulle gjerne hatt disse skoene nå, ja. Det er så rart for jeg hater egentlig.. hva heter det? Kilehæler (stygt ord btw), men disse fra HM synes jeg er nokså fine. Dagen min har vært kjedelig. Hadde skole fra 8 til halv 4, pga. replanlegging i matte. Nå skal jeg liksom være supermotivert til å skrive ferdig stilen vi begynte med på fredag. Som dere kanskje allerede har gjettet så har jeg ikke skrevet et ord mer enn jeg gjorde på fredag. Stilen skal være på nynorsk og skal hete noe sånt som "Er ein flekk på eit lerret kunst?". Beklager hvis jeg klarte å få nynorsk skrivefeil allerede.

Nå om dagen driver pappa og regner på det "nye huset". Fortsatt usikkert om det blir noe av, siden kommunen ikke ville selge tomta for noe under 800 000. Idioter. Men nå er han hvertfall i full gang med å regne priser for elektrikere, takstein, vinduer og alt det der. Hittil ser regnestykket ganske bra ut, så there's still hope! Selv vil jeg helst ikke se noe mer på verken plantegninger eller regnestykker for jeg blir så revet med. Hvis pappa finner ut at det blir for dyrt da, blir jeg superskuffa, så jeg orker ikke å blande meg for mye. Kan innrømme at IKEA-katalogen ligger på bordet på rommet mitt da. Her er mine favorittsoverom:
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Ikke at jeg planlegger eller noe sånt *kremt*.

PS: Min Marc Jacobs has now arrived, safe and sound. Den venter på meg i St. Augustine!


Labels: , ,

5 Comments:

Blogger Monkey said...

Jeg likte bildene! Er ikke så fan av de skoene fra H&M, men satser på at de ser finere ut i virkeligheten ;p

Ååå, St. Augustine <3 (sangen, av Band of Horses)

Wednesday, April 22, 2009 10:13:00 PM  
Blogger Karoline said...

Satser på det jeg også.. ikke at jeg kan kjøpe de da :p

Hihi, har familie der :D

Wednesday, April 22, 2009 10:18:00 PM  
Anonymous Natalie said...

Aw synes faktisk de skoene var veldig fine! :D

Thursday, April 23, 2009 9:50:00 PM  
Anonymous Natalie said...

SV: Hehe, helt greit at du spør! :)
Jeg ble ikke au-pair gjennom noe byrå, så da kommer det helt ann på hvor gamle familien aksepterer at du er. Jeg har snakket med noen jenter som var så unge som 16 år, så det er fullt mulig. Klart det er de færreste som er under 18, for mange familien vil ha au-pairer som kan kjøre osv.

Så nei, jeg er ikke for ung :D

Thursday, April 23, 2009 11:01:00 PM  
Blogger Vintage Me New You said...

Hi,
I found your blog very interesting, original and well done. This is the reason why I give you an invitation on www.vogueicon.com. Vogueicon is a social networking website for Bloggers, enabling you to promote your blog. After registration, you manage your own area, post articles, give marks or comments... and you have the possibility to create groups. An easy way to meet people and find a community of interest !
Find out more things on www.vogueicon.com and discover a new way of Blogging !

Best regards, and congratulation for your blog.

xoxo,
Gia!

Monday, April 27, 2009 2:04:00 PM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home