symphony of sound

Tuesday, April 28, 2009

neste gang er jeg 18

I går hadde jeg bursdag. Dagen min startet klokka 6 presis. Selv om jeg alltid har god tid klarer jeg å få det skikkelig travelt rett før jeg må dra. Tentamen begynte klokka 8. Det gikk faktisk veldig bra, eller, jeg tror hvertfall det. Ble ferdig ganske fort, faktisk før klokka 11, men jeg dro ikke hjem før halv 12. Da ringte mamma og spurte om jeg kunne bake kanelboller, so that's what I did. De ble gode, yum! Føler at jeg fikk utrolig mye ut av dagen. Hatt tentamen, bakt boller, vært hos mormor, rydda på kjøkkenet, rydda og vaska på rommet OG ordna meg før alle kom på besøk. Eller.. alle og alle. Broren min, kjæresten hans og mormor, haha. Bestefar måtte komme senere.

Det er rart å tenke på at neste gang jeg har bursdag, fyller jeg 18 og kan ta lappen. Grugleder meg. Jeg vil jo kjøre bil, men hittil synes jeg det er ganske skummelt :p Jeg klarer meg jo med scootern min også? Som btw, holdt på å drepe meg i går. Og i dag. Folk kan seriøst ikke kjøre. I går kom det en stor, svart bil i full fart bak meg. Så legger han seg omtrent 10 cm fra meg og begynner å perte? Hva skal jeg gjøre da? Kjøre i grøfta? Joda, han dytter meg ut til siden sånn at han kan kjøre forbi. Hørt om tålmodighet? Jeg skulle nesten bråbremsa på gjørs. Og i dag kom det en som ikke hadde peiling på hvor han hadde bilen hen. Han kjørte bak, og det kom biler i motsatt retning. Allikevel skulle han absolutt kjøre forbi rett før de bilene i motsatt retning kom. Så han kjører opp på siden av meg, KJEMPENÆRME! Jeg fikk litt panikk ja. Greit nok at han skulle kjøre forbi, men når han skulle legge seg foran meg så treffer han nesten meg med rompa på bilen! Det er så mange som ikke skulle hatt førerkort. Tenker de ikke på at, I don't know, jeg kunne skada meg skikkelig? Idioter.

Nå skal jeg legge meg. Bilder av klærne jeg fikk i bursdagsgave kommer i morgen :)

Labels:

6 Comments:

Anonymous Mina N said...

gratulerer med dagen :D

Tuesday, April 28, 2009 11:20:00 PM  
Blogger Karoline said...

aw, takk :D

Wednesday, April 29, 2009 12:05:00 AM  
Blogger Monkey said...

Jeg har litt lyst til å ha scooter/moped, men syns det virker litt skummelt :P Mange bilister gir jo f..!

Wednesday, April 29, 2009 4:29:00 PM  
Blogger Malin Emilie said...

gratz :D

Wednesday, April 29, 2009 5:25:00 PM  
Blogger Karoline said...

Malin: Takk! :D

Monkey: egentlig er det veldig gøy, men du skulle sett meg før den første kjøretimen. var helt på gråten, så redd jeg var, haha :p

Wednesday, April 29, 2009 5:55:00 PM  
Blogger Anne Marthe said...

Gratulerer med dagen i går. Gleder meg til å se hva du fikk :D

Wednesday, April 29, 2009 8:09:00 PM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home