symphony of sound

Thursday, April 2, 2009

not so safe after all?

Beklager dårlig blogging igjen. Jeg hadde matteprøve på onsdag, og samfunnsfagframføring i dag om kjemisk og biologisk krigføring. Det gikk faktisk ganske bra. Ikke matteprøva da, den gikk ræva. Jeg har også fått meg en minijobb. Jobb og jobb, jo faktisk er han litt av en jobb. Jeg skal begynne å gå tur med hunden til noen jeg kjenner. Han er gal! Var støl i hele kroppen dagen etter vår første tur så det sier jo litt. Han er skjønn da. En dalmantiner. Søt i grunn :)

Nå må jeg fortelle om min dramatiske skoledag. Rundt 1-halv 2 fikk vi beskjed om at det var bombetrusler mot den videregående skolen rett borti gata, og da mener jeg rett borti gata. Politi med skuddsikre vester og automatvåpen møtte opp og hele skolen ble evakuert. Det står over alt! VG, Fredrikstad Blad, Startsiden og på tv. Siden min skole er rett borti gata, som sagt, så var lærerne og selvfølgelig alle elevene redde for at det samme skulle skje her. Vi fikk høre at vår avdeling skulle evakueres fordi det tydeligvis var noen på vei mot skolen vår også, siden elevene på Glemmen ble sendt hjem. Hjelpes, DRAMA! Det var ganske skummelt, men heldigvis skjedde det ingen ting. Men da jeg kom inn i klasserommet (jeg kom sist), fikk jeg beskjed om å låse døra. Sånn just in case. Nå har det kommet fram at alt var ment som en spøk. Humoren er på topp som du skjønner.

Hele denne uka har jeg vært ganske opptatt. Det blir utrolig deilig med påskeferie! Bare en skoledag igjen, 5 timer :D Yaaay. Noen som skal noe spennende i påskeferien?

Image Hosted by ImageShack.us

2 Comments:

Blogger Åshild said...

Søt hund! Jeg leste nettopp om det på vg.no faktisk, for en idiot som sender slik! Håper det bare var en spøk ifra hans side og ikke en alvorlig konkret trussel :-)

Thursday, April 02, 2009 6:29:00 PM  
Blogger Karoline said...

Ja, ikke sant? Den er kjempesøt :)

Thursday, April 02, 2009 7:48:00 PM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home