symphony of sound

Tuesday, May 26, 2009

jeg sitter ne' på berget og ser utover havet en solskinnsdag i ferien min

Joa, I wish. Faktisk sitter jeg i sofakroken innpakka i et stort pledd med pcn på fanget, og det eneste jeg ser er regn. Jeg kunne faktisk tegna utsikten fra loftvinduet i Paint fordi det er helt grått. Hvor ble sola av? I morgen skal jeg på naturfagekskursjon, men hvis det regner i morgen, gidder ikke jeg altså. Har verken regntøy eller gummistøvler, og gummistøvler har jeg uansett nektet å gå med i lang tid. Det er det mest grusomme skotøyet som finnes! Ferie har jeg heller ikke, men jeg vil informere om at det i dag er 28 dager, altså 4 uker til jeg drar. Det er jenta som kan matta si det.

Denne uka er langt i fra ferie i alle fall. Tre prøver - i dag, torsdag og fredag. I dag hadde jeg samfunnsfagprøve som faktisk gikk ganske bra. Håper jeg da. Skrev åtte sider tilsammen og greier. Deilig å være ferdig hvertfall :) Prøva jeg gruer meg mest til er gymprøva jeg skal ha på fredag. GYMPRØVE folkens! Om styrketrening, turn.. Er det virkelig nødvendig? Kunne ikke gym også vært avsluttende i 1. klasse? Det hadde vært fint det.

Siden i dag er den eneste dagen jeg strengt talt ikke MÅ øve til prøve skal jeg bare slappe av med Stylista og NCIS på tv. Jeg skal altså være en skikkelig tvslave. Det begynte allerede etter skolen med den nyeste episoden av The Hills og forrige ukes episode av Stylista. Ja, nå tror jeg det er på tide at jeg tar over fjernkontrollen. Mamma og pappa sitter nemlig og ser på Ut i naturen. Gud, hva skjer?

Labels:

6 Comments:

Anonymous Anonymous said...

dumt at det regner i dag :( tror det skal bli sol i morgen da :D

Tuesday, May 26, 2009 10:05:00 PM  
Blogger Karoline said...

å, så bra :D håper det!

Tuesday, May 26, 2009 10:48:00 PM  
Anonymous Natalie said...

Her er også været sinnsykt opp og ned. Vi har regn for øyeblikket, og i morgen har vi meldt sol og skyfri himmel. Stress.

Tuesday, May 26, 2009 10:52:00 PM  
Blogger MONKEY said...

Det pøsregnet i går, men i dag er det fint :) Lykke til på alle prøvene. Likte bildet!

Wednesday, May 27, 2009 11:50:00 AM  
Blogger Karoline said...

Samme her, heldigvis. Og takk! :D

Wednesday, May 27, 2009 4:25:00 PM  
Anonymous Cindy said...

gosh this this a lovely pic!!

Monday, June 01, 2009 3:00:00 PM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home