symphony of sound

Monday, May 4, 2009

pain

Okei, hør på det her. For et par uker siden trente jeg på Elexia, og dagen hadde jeg kjempevondt i akillesen (eeeh) på begge beina. Så tok jeg på meg Minnetonka-moccasinene mine som ikke har ordentlige såler, og det gjorde alt mye verre. Det gjorde vondt å gå. Så gikk det over, ble verre igjen, gikk over, og kom tilbake igjen på lørdag eller noe. Så, i går etter at jeg gikk ute i noen timer, klarte jeg nesten ikke å gå! Jeg var helt hoven og måtte ake ned trappa omtrent. Så nå går jeg på betennelsesdempende for å i det hele tatt klare å gå. Det er hva jeg kaller pain. Au!

Beklager fraværet igjen forresten. I går hadde jeg ikke på pcn hele dagen, og dagene før var jeg busy busy. På torsdag var det jo skole, og etter å ha sett på tv i et par timer, pakket jeg og dro til Synne. Vi så på tv og ordnet oss før vi kjørte til Foten sammen med noen flere jenter. Det var koselig, men det ble ganske kaldt etterhvert, så vi dro hjem igjen ganske tidlig :p Synne, Ingvild og jeg dro tilbake til Synne og så på Confessions of a teenage Dramaqueen. Jeg holdt på å sovne før klokka var 11. Ingvild dro hjem når filmen var ferdig, jeg skulle overnatte. På fredag solet jeg meg på verandaen i litt over en time. Ble ikke bittelitt brun engang. Dårlige greier. I firetiden gikk jeg tur med Latino, ordnet meg og dro på kino med Synne og Ingvild. Vi så på Bienes hemmelige liv. Kjempefin film! :) Alle gråt, spesielt Synne. "*poke* Karoline? Har du papir?". Hoho. Og som jeg sa, så var jeg i pain hele går. Satt nesten bare på sofaen fordi jeg hadde så vondt, og brukte litt tid på å forberede meg på geografiprøven jeg har i morgen.

Nå har jeg bare en liten pause i lesingen. Har skrevet et sammendrag, men siden hele pcn nede er klikk får jeg ikke printet ut arkene mine! Damn you, PC. Wish me luck på prøven! :)

Image Hosted by ImageShack.us
Ooh, pretty.

Labels: ,

2 Comments:

Blogger Anne Marthe said...

Lykke til :)

Tuesday, May 05, 2009 2:15:00 PM  
Blogger Karoline said...

Takk! :D det gikk heldigvis ganske bra.

Wednesday, May 06, 2009 7:51:00 PM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home