symphony of sound

Saturday, May 23, 2009


Siden planleggeren min var tom i dag bestemte jeg meg for å gå en tur i det fine været. Etter mye regn og dritt de siste dagene bestemte endelig sola seg for å ta turen innom. Da jeg sto opp i dag var det nesten 30 grader i sola og skyfri himmel :D Også har nesten vært lyst ute helt til nå. Anyway, jeg tok med meg mine usle 15 kroner for å kjøpe tyggis. Dere skjønner, hvis jeg skal gå tur synes jeg liksom jeg må ha en grunn, så min grunn er alltid å gå den eviglange turen ned på bensinstasjonen for å kjøpe tyggis. Akkurat som om det er noe gøy. Jeg tygger den siste tyggisen i pakka as we speak. Siden jeg først var ute på tur tok jeg like så godt den lengste veien tilbake. Det var gørr skal jeg si deg. Siden jeg bor ganske høyt oppe er det oppoverbakker hele veien hjem også. Jeg trodde aldri bakken skulle ta slutt. Derfor dette bildet. Det passer ganske bra til dagens eventyr.

Jeg var også i byen i dag, ALENE. Takk Kristoffer. Jeg gikk frem og tilbake fra H&M til Cubus i ett sett for å prøve å finne den fineste kjolen/singletten. Det endte med at jeg kjøpte to fra Cubus. I tillegg har de salg denne uka, 30% på alle klær, som for meg betydde at jeg fikk to kjole-singletter for 140 kroner tilsammen. Ikke verst. Bilder kommer en annen dag, mest sannsynlig uten meg fordi jeg ikke føler for å vise meg frem (:

3 Comments:

Blogger MONKEY said...

Greit å få seg en liten luftetur da! Herlig bilde :D

Sunday, May 24, 2009 3:14:00 PM  
Blogger Cecilie said...

For et fantastisk bilde :) Tenk at jeg har vært der. Jeg har faktisk løpt der, og tatt bilde som Forest Gump :D

Du shopper hele tia, du. Heldiggris! Men skal ikke si noe.. Jeg bruker alle penga mine på MKA-ting. Og brus. Og godteri. Og bensin. Smart! Men jeg liker det :)

PS: Jeg elsker fint vær <3

Sunday, May 24, 2009 3:28:00 PM  
Blogger Karoline said...

Cess: I know :D og jeg handler ikke hele tiden da. Har ikke kjøpt meg noe på evigheter fordi jeg sparer. Brukte litt av pengene jeg får av pappa i måneden som liksom skal være til bensin :p Får 500, men bruker maks 150 kroner på bensin i måneden, haha.

Sunday, May 24, 2009 4:43:00 PM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home