symphony of sound

Saturday, June 27, 2009

i heart question mark


Dette er min nye drømmeveske, helt klart. Etter Chanel-en da.

Det er seriøst dødsvarmt om dagen. En får ikke lyst til å gjøre noe i denne varmen, men joda, det skulle jeg. Gikk tur med hunden i et kvarter. Da var han dødssliten, og det var for så vidt jeg også. Han pleier å være ganske vill og løpe rundt, men når han begynte å daffe ved siden av meg skjønte jeg at det var på tide å snu. Greit nok for meg. Jeg hadde heller ikke lyst til å løpe noe mer i 30 varmegrader.

Ellers var jeg og leverte jobbsøknad i dag.. nok en gang. Får bare krysse fingerne. Begynner å bli mektig lei av å levere sånne, og jeg er bare 17! Jaja. Dette er i alle fall en klesbutikk. Hadde vært gøy hvis jeg fikk jobben, men jeg tørr ikke å håpe på noe.

Er det bare jeg som ikke har bada ennå? Jeg skammer meg for det forresten. Begynner å bli litt brun da, det skal jeg ha, selv om det ikke er så lenge jeg orker å sole meg av gangen heller. Nei, nå avslutter jeg. Lommeboka er full om dagen, men jeg har ikke lyst på noen ting. Når jeg endelig har penger, finner jeg ingen ting jeg vil ha. Typisk! Må nok ta meg turen innom eBay..

Kos dere videre i sommersola!

Labels:

3 Comments:

Blogger Monkey said...

Kuul veske :D Jeg har heller ikke badet.

Sunday, June 28, 2009 12:03:00 AM  
Blogger Karoline said...

Bra det ikke bare er meg :D og ja, den er herlig. Bare bittelitt for dyr :)

Sunday, June 28, 2009 1:05:00 AM  
Blogger Emilie said...

Love her style!
Emilie

Monday, June 29, 2009 11:59:00 AM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home