symphony of sound

Friday, July 24, 2009

i need your help

Dere vet de skoene fra Bianco jeg viste dere her om dagen? Helt siden jeg prøvde de i byen, har jeg ikke klart å slutte å tenke på de til venstre til 700 kroner. Men der er problemet, de koster 700 kroner. Har jeg råd til de? Trenger jeg de? Jeg prøver å veie for og imot så får dere si hva dere synes.

JAA, la oss kjøpe sko:
● De er pene (veldig viktig!)
● De er lettere å gå med enn de andre parene mine.
● De er mer hverdagslige.
● De er ikke så høye.
● Jeg har ingen wedges fra før.
● Jeg liker studs, skoene har det på seg.
● Hvis jeg noen gang blir lei av den stilen, kan jeg alltids fjerne naglene på de.
● De passer til olabuksene mine.

Nei, din idiot, du trenger ikke flere sko:
● De er litt dyre for meg akkurat nå siden jeg bare har ca. 1500 kroner eller noe som skal vare kanskje resten av ferien.
● Jeg skal mest sannsynlig til Oslo og trenger litt penger der (merk: jeg finner aldri noe i Oslo når jeg er der på shopping).
● Jeg bruker ikke så ofte høye sko (men hallo, det er fordi de jeg allerede har er veldig pyntete, og derfor trenger jeg disse! de andre parene er også vanskeligere å gå på, disse er mer stødige).
● De er veldig typisk gladiatorstil akkurat nå, så det kan hende jeg blir lei av de.
● Igjen, de er litt dyre.

Det største problemet er egentlig prisen. Jeg har penger til de, men vil jeg bruke 700 kroner når jeg er i tvil og egentlig burde spart pengene litt? En annen ting er at de ikke har flere i min størrelse her i byen, men jeg fant de et annet sted, så jeg kan egentlig bare holde de av, gi pengene til broren min, siden han bor like i nærheten, så kan han hente de for meg. Sukk. What to do? Si hva dere mener. Ja eller nei?

Labels:

4 Comments:

Anonymous Anonymous said...

En av venninnene mine har de, og de er veldig fine på :) Syns du skal kjøpe de hvis du har penger til det!

Friday, July 24, 2009 9:56:00 AM  
Blogger Monkey said...

Hmm, vanskelig. De er jo veldig dyre da, og du har ikke så mye penger. Kan du ikke eventuelt vente å se om de kommer på salg? x) eller hvis du drar til Oslo og ikke finner noe annet så kan du jo kjøpe skoene?

Friday, July 24, 2009 1:14:00 PM  
Blogger Karoline said...

De er ganske nye i butikken så de kommer ikke på salg med det første. Et problem er at jeg vet ikke hvor mange par de har igjen i min størrelse, og siden de ble utsolgt her hjemme ganske fort, så kan jeg ikke vente så lenge :) Ja, jeg kan jo dra til Oslo først.

Friday, July 24, 2009 2:09:00 PM  
Blogger Chamila said...

Du hadde flere punkter for enn imot;P Hvis du ikke har noen liknende og har ekstremt lyst på dem så kjøp dem. Hvis pengene strekker til.. hvis du har lite med penger hadde jeg kanskje ikke gort det.. det kommer ann på prioriteringene dine. men hvis du føler du kalrer deg bra uten de 700 så kjøp ivei om du har så lyst på dem. jeg vet at bianco ikke bestiller så mye av en og samme vare så mye, så du burde kjøpe dem før de blir utsolgt hvis du vil virkelig ha dem;)

Friday, July 24, 2009 3:27:00 PM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home