symphony of sound

Friday, July 24, 2009


Jeg har vært skikkelig fruktjente i dag. Startet dagen med en ananas, mango og banan-smoothie, så kiwi og grønne druer midt på dagen. Sunnhetsmannen! Neida, don't worry - vi skal ha pizza fra Peppes til middag.

Dagen min har i grunn vært ganske kjedelig. Ble vekket av at pappa satt nede i stua og ropte at klokka var 10 og at jeg måtte stå opp, jada NEDE i stua. Han gadd ikke engang å reise seg opp fra stolen nede i stua og gå til trappa og si til meg. Neida, han måtte rope derfra.. Hater å våkne på den måten, men det skjønner ikke han så han vekker meg sånn så ofte han kan. Yes, en flott start på dagen. Og resten av dagen ble brukt til å rydde litt på rommet og en liten handletur sammen med mamma. Pappa er endelig ferdig med å male i skapet mitt så klærne mine kommer snart på plass igjen! Det blir deilig å fjerne alt fra gulvet så det blir plass til meg igjen.

3 Comments:

Blogger Cecilie said...

Pizza til middag - det skal vi også ha. Stilig bilde! Godt å høre at skapet snart er ferdig. Gleder meg til å se før og etterbilder :)

Friday, July 24, 2009 8:47:00 PM  
Anonymous Jas said...

Kult bilde! Flott at noen spiser frukt iallefall, jeg har blitt veldig dårlig på det :\

Saturday, July 25, 2009 7:01:00 PM  
Blogger Karoline said...

Cess: rommet er snart ferdig nå :D

Saturday, July 25, 2009 9:24:00 PM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home