symphony of sound

Sunday, July 5, 2009

June 22nd 2008: First day


Hotellet vårt

Alle våknet tidlig selv om nesten hele gårsdagen gikk med til reise. Flaks for meg at jeg hadde lagt sjampoen min i mamma sin koffert. Kofferten min var fortsatt missing :(

I dag var det shopping på timeplanen, og det kan man trygt si at det ble. Lommeboka fikk gjennomgå stakkars. Vi tok cable cars til det store shoppingstedet i byen. Det var et stort torv med Macy’s på den ene siden, Victoria’s Secret på en annen, Neiman Marcus ved siden av Macy’s og Gucci, Chanel og de andre store borti gata. Jeg var i himmelen!


Mamma og meg i lobbyen klare for shopping. PS: begge har altfor store jakker.

Vi bestemte oss for å splitte oss – mamma og jeg sammen, og pappa og Marius sammen, rett og slett fordi de ikke gadd å gå i de butikkene vi, rettelse jeg, ville i. Mamma og jeg starta turen på Victoria’s Secret. Jeg ble kjempeglad da jeg så at de hadde en egen PINK-butikk! Ingen av oss fant noe på Victoria’s Secret, men på PINK kjøpte jeg en del. Neste stopp – Macy’s. Det var veldig slitsomt å gå der, men det ble jo to par sko på meg. Jeg får heller skrive en liste under her med alt jeg har kjøpt.

Klokka 2 skulle vi møte Marius og pappa på torvet igjen. De hadde tydeligvis vært evig langt borte for å se etter kameraer, så alle fire var veldig slitne. Vi bestemte oss for å finne et sted å spise. Vi endte opp på en 50-tallsrestaurant hvor vi alle bestilte cheeseburgere. De var sykt gode! Restauranten var kult inredet med gitarer, Elvis-greier, neonlys og alt mulig. En skikkelig diner.

Så var det tid for mer shopping. Vi var innom en Quiksilverbutikk, Urban Outfitters, som forresten var dritdårlig/rotete så man fant ingen ting, og Macy’s en gang til. Etter det var vi ganske slitne alle sammen, og tok bussen tilbake. Eller, vi tok buss til et cable carstopp, og tok en sånn tilbake. Da vi gikk av stoppa vi på nermeste Starbucks og tok noe å drikke der. Jeg bestilte Double Chocolate Ship Frappucino! Etter det gikk vi tilbake til hotellet.. det var i alle fall meningen. Vi stoppa nemlig innom en klesbutikk hvor vi brukte sånn ca. evigheter, men denne gangen var det ikke min skyld for jeg fant ingenting. De hadde Levi’s, Quiksilver, Paul Frank og til og med Helly Hansen. Marius og pappa kjøpte seg en Helly Hansen-jakke hver til sikkert halve prisen av det de måtte betalt hjemme.

Etter DET dro vi tilbake til hotellet, og da hadde klokka blitt litt over 8. Kofferten min hadde kommet! Made my day! Ingen av oss orka ordentlig middag, så pappa kjøpte bare noen baguetter fra 7 Eleven på deling (som ikke var spesielt gode).

Dagens kjøp:
● Ekte Ray Ban Wayfarer solbriller
● Svarte Havaianas
● Hvite Keds
● Little Miss Trouble sko
● To Levi's 501 cutoffs
● Levi’s topp, rosarød med sløyfe bak
● Roxy hvit tubetopp
● Undertøy fra Victoria's Secret
● Joggebukse "Pink says love" fra PINK Victoria's Secret
● Rosa pysjbukse med peacetegn fra PINK
● Rosa og hvite rutete Converse-sko
● Lommebok fra PINK
● Tre par sokker

Jeg brukte litt under 500 dollar tilsammen.


Litt av byen

Jeg tok ikke bilder denne dagen, så jeg bruker noen av broren min sine som passer inn.

Labels:

3 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Jeg har så lyst til å dra til USA igjen :(

Monday, July 06, 2009 10:11:00 AM  
Blogger Cecilie said...

Jeg storkoser meg med USA-innleggene dine :D Skikkelig gøy å lese!! $500 på en dag - hah, det høres ut som noe jeg kunne gjort :) Gleder meg skikkelig til å begynne å skrive blogg/dagbok selv fra North Carolina :D

Monday, July 06, 2009 6:23:00 PM  
Blogger Karoline said...

Cess: så bra :D haha, det kunne du nok!

Tuesday, July 07, 2009 7:40:00 PM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home