symphony of sound

Saturday, July 11, 2009

june 24th 2008: sightseeing by bus


Golden Gate bridge. Vi kjørte over den med bussen også.

I dag sov vi til rundt ni, halv ti. Var ute av rommet klokka 11 omtrent, og da gikk vi ned til Pier 39. Pappa hadde planer om å ta sånn sightseeingbuss rundt i San Francisco. Det var ganske dyrt synes jeg, men det varte i nesten 4 timer da.Det var en veldig grei tur egentlig. Vi dro rundt til masse forskjellige steder, og bussjåføren fortalte underveis. Vi stoppa ved en eller annen kirketing først. Da satt mamma og jeg på en kafé så lenge mens pappa og Marius tok bilder. Bussen stoppa også på Twin Peaks, to topper med utsikt over hele byen, The Golden Gate Bridge (amazing!), en japansk hage, som var veldig fin forresten, og et par andre steder. Vi fikk også sett the Victorian houses, akkurat som i Full House!Den japanske hagen.

Etter de fire timene i buss, var vi blitt litt sultne, så vi bestilte vi smoothies og milkshakes på Ben & Jerry’s. Så gikk vi til en butikk, før vi dro tilbake til hotellet. Jeg sovna sånn i 18-tiden, mamma rett etter tror jeg. Man blir sliten av å høre på irriterende mennesker på en buss. De i setet ved siden av oss, et kjærestepar, kranglet hele turen. Han oppførte seg helt normalt, hun ble pert. Vi bare lo fordi hun var så tragisk :) Klokka 20 vekka de meg for da var det middagstid. Vi dro på en italiensk restaurant, hvor de hadde pizza og pasta buffet. De hadde kald, ekkel mat. Blæ. Mamma og jeg frøs veldig etter det så vi gikk fort tilbake til rommet. Marius og pappa brukte litt lengre tid. På rommet så vi bare på tv egentlig.


Waterlilly.

Dagens kjøp:
● Øredobber
● Duke Univercity-genser

De har nemlig en egen butikk hvor de selger gensere og bukser osv. med masse forskjellige college-logoer på. Jeg ville ha en ordentlig UCLA genser, men alle var digre så jeg kjøpte en fra Duke i stedet (go One Tree Hill)!

Labels:

4 Comments:

OpenID annemarthee said...

Høres ut som en fin tur :)

Saturday, July 11, 2009 3:13:00 PM  
Blogger Cecilie said...

Duke University!! Fett. Jeg bor RETT ved i USA.

Monday, July 13, 2009 12:48:00 AM  
Anonymous Monkey said...

Kule bilder. Ah, Full House, det er så koselig :)

Monday, July 13, 2009 12:10:00 PM  
Blogger Karoline said...

Cess: åå, kult :D

Monkey: ja, det er en kjempesøt serie :D

Tuesday, July 14, 2009 9:56:00 PM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home