symphony of sound

Monday, August 31, 2009

june 26th 2008: vi kjører, og kjører, og kjører

Måtte stå opp kjempetidlig fordi mamma var så stressa. Vi skulle være ute av hotellrommet før klokka 11, og siden mamma var helt freak-o måtte jeg stå opp halv 9! Det ble frokost og dusj før vi satte oss i bilen og kjørte fra Monterey. Noen veier var sperret av på grunn av skogbrann, men vi kom oss avgårde allikevel.

Vi kjørte sydover på 17-mile drive som er en vei langs kysten. Det var utrolig pent - fine strender og store hus. Været var ikke så fint denne dagen da, men det var kjekt å se fordet. Vi fikk også se seler som lå ute i vannet. Mens vi sto og så på de, la den ene seg over på siden og løftet loffen (jeg søkte på Wikipedia, det heter faktisk det) så det så ut som den hilset. Den var utrolig søt!


Etter å ha kjørt en stund stoppet vi i en by som het Carmel. I stedet for å gå rundt i byen bestemte vi oss for å gå på Burger King for lunch. Jeg hadde begynt å bli lei av kjøringen allerede, men vi hadde langt igjen. Vi endte til slutt opp i Solvang, en dansk liten by. Det var så rart å brått få se danske restauranter og butikker midt i California. Vi var fremme der rundt klokka 19, og fant oss fort et sted å bo. Da var vi klare for middag alle sammen. Vi gjorde oss klare og gikk ut, men da får vi vite at det var vanlig at restaurantene stenger klokka 20. What? Vi fant en restaurant til slutt, selv om maten var well.. mindre god. Før vi gikk tilbake til rommet, gikk vi innom en liten kiosk hvor jeg kjøpte mini-Oreos :D

Nå har jeg skrevet USA-innlegg, Cess :D

Labels:

4 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Så utrolig fine de midterste bildene var ;D

Monday, August 31, 2009 10:55:00 PM  
Anonymous Susann said...

Kunne jeg spørre deg om hvilket blogspot tema du bruker, har du redigert mye på det selv??

Monday, August 31, 2009 11:35:00 PM  
Blogger Cecilie said...

Utrolig fine bilder, og morsomt som alltid å lese :) Keep it up! Jeg forventer nye USA-innlegg på rullende bånn. Solvang ser virkelig ut som om det er tatt rett ut ifra Danmark.

Monday, August 31, 2009 11:39:00 PM  
Blogger Karoline said...

Cecilie: ja, vet :D det var et veldig koselig sted.

Susann: bruker Dots :) og jeg har redigert veldig mye.

Tuesday, September 01, 2009 8:24:00 AM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home