symphony of sound

Saturday, August 29, 2009

one little action

Skal jeg si dere hvilken reklame jeg hater? Bruno Banani reklamen. For et creepy navn da. Men det var ikke det jeg hadde tenkt til å skrive om. Jeg fikk nemlig dratt med meg mamma og pappa til Nordby shoppingsenter i dag. Er så lei av å gå i halveis ferdige Torvbyen, og å gå alene rundt i Østfoldhallen. Som vanlig fant jeg noen fine ting jeg ikke kunne la være å kjøpe. Here goes.

Awesome t-skjorte fra BikBok og min pene pene vest fra H&M. Jeg har som sagt litt hekta på paljetter i det siste, og denne vesten var bare så perfekt at jeg måtte ha den :)

Vesten skal brukes til blant annet dette. Please, overse alle klærne slengt utover og krølltangen min og alt det. På tide å rydde litt ser det ut som.

Elsker de nye tingene! Her om dagen, da jeg kjøpte skoene ble det til at jeg kjøpte en ny parfyme også, som jeg ikke har vist dere. Jeg har alltid likt Britney Spears-parfymene, og har brukt Curious veldig lenge, men denne gangen ble det Midnight Fantasy. Flasken er så pretty!

I kveld skal jeg til Synne en tur tenkte jeg :) Skal sikkert se på film. Jeg og min actionfylte hverdag, haha. Har du noen planer for dagen?

Labels: ,

6 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Digger både vesten og t-skjorta :D

Saturday, August 29, 2009 8:09:00 PM  
Blogger Cecilie said...

Nydelig vest, Karoline, og nydelig parfymeflaske! Jeg elsker også Britney Spears-parfymene, og jeg trenger ny parfyme nå, så gjett hvilken parfyme du nettopp ga meg tips til å kjøpe? Fantasy. Den vanlige. Elsker den <3

Sunday, August 30, 2009 2:45:00 AM  
Blogger Karoline said...

Tusen takk :D

Britney er flink når det kommer til parfymer, det skal hun ha!

Sunday, August 30, 2009 5:17:00 PM  
Blogger Cecilie said...

Ja :D
Btw; Elsker outfiten din på bildet :)

Sunday, August 30, 2009 6:18:00 PM  
Blogger Karoline said...

Takk :D

Sunday, August 30, 2009 7:04:00 PM  
Blogger Lila said...

Den vesten var utrolig nydelig :)

Sunday, August 30, 2009 7:11:00 PM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home