symphony of sound

Sunday, October 25, 2009

denne jenta blir snart rik


Denne uka har jeg jobba nesten hver dag, bortsett fra mandag. 16 til 20:30 tirsdag, 17 til 20:30 onsdag, torsdag og fredag, og fra 12 til 19 i dag. Gleder meg til lønning, ja! Har allerede planlagt en liten bestilling fra Forever 21 som jeg håper blir noe av. Jeg er på kjolejakt om dagen og har funnet en SUPERFIN kjole der som jeg nesten bare må ha :) Fordi jeg akkurat har fått tid til å spise middag mellom skole og jobb, har jeg ikke fått skrevet noe i det siste. Har det faktisk gøy på jobb da, så det gjør meg ingen ting å jobbe mye selv om det ikke går hver uke. Denne uka hadde jeg nesten ikke lekser.

Etter jobb i dag hadde mamma kjøpt julebrus (på glassflaske) til meg. Takk mamma! :) Var herlig å sette seg ned i sofaen etter å ha gått rundt i litt ubehagelige sko i syv timer. Nå er jeg litt trøtt merker jeg så det er nok lurt å legge seg ettersom jeg skal jobbe i morgen også. Wohoo! Men så blir det penger ut av det da :) Natta! Husk å stille klokka (hoho).

Labels:

2 Comments:

Blogger monkey said...

Penger på konto er digg!

Nei, skal vi stille klokka? -.-

Sunday, October 25, 2009 2:42:00 AM  
Anonymous Anonymous said...

Så flink du er! Skulle ønske jeg kunne jobbe så masse, hehe! :) Åå, du er heldig som har julebrus, send meg litt da?:D hehe

Tuesday, October 27, 2009 11:55:00 PM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home