symphony of sound

Sunday, October 18, 2009

shopping updates

I'm back! Nok en travel uke, men nå er jeg tilbake så jeg tenkte jeg kunne vise dere noen av tingene jeg har kjøpt i det siste. Fant nemlig kameraet i sta. Så here goes. Først vil jeg vise dere støvlettene jeg fikk her om dagen, dere husker de jeg fikk overtalt mamma til å betale halvparten av. Turns out pappa betalte resten. Så snille de er <3


Og her er genseren jeg kjøpte på H&M forrige helg. Elsker paljettene på skuldrene! Dumt at de ikke syns no særlig på bildene. Den er herlig bortsett fra at den klør litt. Kjøpte den litt stor.


De siste ringene jeg har kjøpt meg (den med hvit stein på og den helt sølvfargede).

Synes jeg begynner å få en del ringer nå. Liker det!

Før jobb på fredag var jeg innom BikBok for å prøve den ene kjolen fra Jenny Skavlan-kolleksjonen, men det ble dette hårbåndet i stedet.


Det var det! Jeg er veldig fornøyd, spesielt med støvlettene. De er så myke og i tillegg foret :) Gleder meg til å bruke de. Hva er det jeg sier? Det gjør jeg virkelig ikke for jeg vil ikke at det skal komme snø eller bli kaldere enn det er nå!

En annen grunn til at jeg ikke har blogget så mye i det siste er fordi jeg nesten aldri får kommentarer lenger. Det er kommentarene som gjør det gøy å blogge, å vite at noen faktisk leser, men i det siste har det bare vært to kommentarer på hvert innlegg og sånt. Til dere som kommenterer - tusen takk :) Men jeg ser at det er fler enn to som besøker bloggen. En liten kommentar skader vel ikke? Anyway, den uka som kommer nå skal jeg jobbe tirsdag, onsdag, fredag og lørdag så det gleder jeg meg til. Det er elleville dager denne uka så det blir nok kaos med masse salg og sånt, men det blir gøy. Da kommer jeg ordentlig inn i systemet der også håper jeg siden jeg skal stenge butikken alene på tirsdag blant annet. Skummelt :P

Vil også nevne at kjøkkenet vårt er ferdigoppusset (i alle fall nesten). Har tatt bilder som jeg skal vise dere i morgen tenkte jeg :D Her avslutter jeg. PEACE! haha :)

Labels:

8 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Herlige støvletter :D jeg liker alle ringene dine også!

Sunday, October 18, 2009 11:05:00 PM  
Blogger Cecilie said...

Har Jenny Skavlan blitt designer óg nå? Jaja, hvem er det som IKKE har blitt det egentlig? Haha. Skal tydeligvis ikke så mye til for å bli designer lenger, så lenge man er kjendis fra før av.

Fine støvletter. Skal nok begynne å bruke Uggs'a mine igjen snart. Mange som har begynt å gå med dem her allerede - sammen med shorts og t-skjorta, haha. Men ja, blir kaldere nå, så hvorfor ikke?

Du begynner å få mange ringer nå. Bra for deg :) Jeg har fortsatt helst lyst på en skikkelig fin "diamantring", men får vel vente til Andreas frir ;D

Monday, October 19, 2009 2:05:00 AM  
Anonymous Anonymous said...

Savner du kommentarer, -skal du få en av meg :) Fine kjøp! Like spesielt genseren.

Monday, October 19, 2009 8:29:00 AM  
Blogger monkey said...

Herlig! Elsker armbånd/ring-samlingen din.

Monday, October 19, 2009 4:23:00 PM  
Blogger Karoline said...

Takk dere :D

Cecilie: haha, ja det har hun :p Et par av tingene er faktisk veldig fine.

Jeg har en "diamantring" som ikke er med på bildet fordi jeg bruker den hele tiden! Haha, ja det må du :D

Monday, October 19, 2009 9:21:00 PM  
Anonymous Anette Scheele said...

Så mye fint du har kjøpt keru :-D

Monday, October 19, 2009 9:48:00 PM  
Blogger Karoline said...

Takk Scheele :D

Monday, October 19, 2009 10:06:00 PM  
Anonymous Linn said...

Så fiine bilder, elsker den sorte genseren fra HM! Skulle gjerne hatt den. :)

Wednesday, November 04, 2009 9:31:00 PM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home