symphony of sound

Tuesday, December 22, 2009

christmas shopping

Men for meg selv. Siden jeg er ferdig med julegavene unnet jeg meg selv litt shopping. Jeg måtte tross alt bruke rabattkupongen min på H&M før nyttår. Resten har jeg ingen unnskyldning for. Så jeg lever fortsatt! Nå er det en hel uke siden forrige innlegg. Forrige uke tok jeg meg fri fra pcn et par dager. Var ganske lei etter å ha jobbet med et grusomt mediaprosjekt 24/7 fra søndag til onsdag. Fordi deler av gruppa ikke gadd å gjøre noe, satt selvfølgelig jeg igjen med all jobben. HAT HAT HAT på gruppeprosjekt. Det kan dø.

Anyway, på torsdag tok jeg med meg mamma til byen. Og fordi hun er så usedvanlig dårlig på å kjøpe julegaver (hun er veldig dårlig på å holde ting hemmelig) så vet jeg at jeg får 17 Again og The Hills sesong 3 til jul. Hun orket nemlig ikke å dra til byen en annen dag bare for å kjøpe de. Hmm.. På fredag, siste skoledag, var jeg på skolen i en time bare. I 11-tiden ble jeg med pappa til Nordby, og var der til rundt 15. Da måtte vi dra fordi jeg skulle være på jobb kl. 16. Jobbet fra 16 til 20, kjøpte de siste julegavene etter det og var hjemme i nitiden. Fikk mye ut av dagen for å si det sånn.

Det var egentlig bare meningen at jeg skulle jobbe lørdagen som var og på lille julaften, men det endte med at jeg fikk jobbe søndag (wohoo, dobbelt betalt) og i dag (selv om jeg var syk). Gårsdagen gikk med til å handle inn mat til jula og familieselskapet 2. juledag, og til å pynte juletreet. Det er så koselig :D I morgen skal mami og jeg "lage" marsipan med sjokoladetrekk før jeg drar på jobb klokka 17. Nice! Tilbake til shoppingen. Her er de siste tingene jeg har kjøpt:Leopardcardigan fra H&M, navy cardigan fra Vero Moda, sort genser med blonder fra Gina Tricot, gullringer fra H&M, sølvring fra Lindex.

Er dere ferdige med julegavene? Bare to dager igjen nå :D

Labels: , ,

4 Comments:

Anonymous Monkey said...

Høres ut som du har hatt det gøy de siste dagene! Herlige kjøp.

Dude, jeg kjøpte de samme fem gullringene på H&M på lørdag :O Og den andre gullringen har jeg i sølv :)

Wednesday, December 23, 2009 1:38:00 AM  
Blogger Karoline said...

Takk :D

Haha, kult. Har den i sølv jeg også :D

Wednesday, December 23, 2009 3:27:00 PM  
Anonymous Anonymous said...

Jeg er endelig ferdig med alle gavene :-)

www.fiksit.blogg.no

Wednesday, December 23, 2009 5:57:00 PM  
Blogger Hippie, hippie - milkshake said...

takk for gratulasjon :))
fine kjøp.. elsker både ringene og leopardjakken:)

Saturday, December 26, 2009 10:23:00 PM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home