symphony of sound

Saturday, December 26, 2009

thank you, santa

I år feiret vi jul hos mormor. Min julaften begynte med jobbing. Det var min siste dag "på jobb" i dag, så det gjorde meg ingenting selvom det var våt snø og tungt å gå. Jeg har vel egentlig ikke fortalt dere om denne jobben, men nå som jeg har sluttet kan jeg vel gjøre det. Jeg har liksom alltid vært litt flau over den på en måte, men nå kan jeg i alle fall avslutte med å si at jeg ikke jobber som det lenger. Helt siden jeg var 12-13 år har jeg hatt jobb som VG-selger hver søndag. "Er ikke du litt gammel for det?" tenker dere kanskje. Jo jeg er vel det (jeg er 17), men grunnen til at jeg har hatt jobben så lenge er at jeg ikke klarte å få meg en annen jobb før nå i høst og jeg trengte pengene. Som dere kanskje har fått med dere så jobber jeg nå på Vero Moda i Østfoldhallen og er veldig fornøyd med det, men jeg kunne ikke bare slutte med VG-salget med en gang. Det var like greit å gå frem til jul for det er da jeg tjener mest, og i tillegg var det en fin avslutning tenkte jeg :) Det gjorde jeg også for på julaften tjente jeg nesten 3000 kroner i tillegg til at jeg fikk masse julegaver. Da er det til og med verdt å gå glipp av Tre Nøtter til Askepott, altså! På søndagen tjente jeg 2600 kroner + gaver. Ikke verst :) Pengene går selvfølgelig til sparekontoen min. Akkurat nå sparer jeg til sommerferien i tilfelle jeg drar til USA med familien, og til London-turen med Synne. Gleder meg til begge deler :D VG-selger er ikke akkurat den kuleste jobben, men det er en fin erfaring og pengene kommer godt med uansett. Mange tenker kanskje at man ikke tjener noe på det, og at det bare er flaut og bortkastet tid. Jo, i førsten var det litt flaut, det var et slit hver søndag og det var dager jeg var forbanna fordi jeg måtte ut i regnvær og halvveis snøstorm for å selge de jævla avisene, men det gikk over og humøret ble bedre da jeg kom hjem og hadde tjent 500 kroner. Det er faktisk en fin første-jobb. På grunn av den har jeg klart å spare opp lommepenger til to USA-turer, digitalkamera, iPod, klær, filmer og alt jeg hadde lyst på. Da er det verdt tre timer hver søndag faktisk.

Så, nok om det og tilbake til julaften :) Vi feiret hos mormor i år. Det er den koseligste måten synes jeg for da er hele familien samlet. God julemiddag med ribbe og medisterkaker, julegaver.. Det var så koselig så. I år brukte jeg en del tid på å planlegge julegavene jeg skulle kjøpe, så jeg glemte nesten å ønske meg noe. Det eneste jeg ønsket meg var en ny iPod fordi min ble bulka i skolesekken og den hadde altfor liten plass. Ellers visste jeg mye av det jeg fikk. To blazere og en genser fra mormor og bestefar som jeg hadde bestilt selv fra H&M, 17 Again og The Hills sesong 3 fordi mamma ikke orka å dra til byen en annen dag for å kjøpe de, så hun kjøpte de den dagen jeg tok henne med til byen. Jo, og rouge fra Body Shop fra tante (jeg plukket den ut selv). Snille mamma og pappa fikk tak i iPoden til meg. Lilla 16GB var tydeligvis vanskelig å få tak i. Først hadde pappa bestilt den fordi Elkjøp eller whatever ikke hadde flere i den fargen. To dager før julaften ringte de og sa at de ikke klarte å levere den i tide til julaften, så pappa fløy rundt i alle mulige butikker for å få tak i den. Heldigvis for meg hadde de en igjen på Eplehuset i Sarpsborg. Den er FIN! Kameraet gjør meg litt paranoid da, haha. See, jeg liker ikke sånne kameraer av en eller annen grunn. Webcams og alt sånt.. ikke noe for meg. Jeg er kjempefornøyd i alle fall :) Her er noen bilder.
Den lyse blazeren kjennes ut som silke og er utrolig fin! Den må nok strykes..

Håper alle hadde en fin julaften :)

Labels: ,

8 Comments:

Anonymous by Helene said...

Sv: Hehe, det går fort i surr!

Sunday, December 27, 2009 12:22:00 AM  
Anonymous Anonymous said...

Så mye fint du har fått, elsket blazerne :D

SV: Øredobbene er kjempe fine, fikk de av kjæresten min. De er fra Ceilie Melli, hun har en butikk i oslo hvor man kan få kjøpt dem, men også en nettbutikk:
http://www.ceciliemelli.com/
De finne du de i alle farger :)
Det er en liten ring i esken;)

Sunday, December 27, 2009 1:02:00 AM  
Anonymous Anne said...

Kjempe fine ting :) du var heldig som fikk iPod :)

Sunday, December 27, 2009 11:44:00 AM  
Blogger Carina said...

Høres ut som du hadde en flott jul da. Den iPoden var jo adorable!

Sunday, December 27, 2009 3:00:00 PM  
Anonymous Monkey said...

Herlig :D Jeg hadde en fin julaften og fikk mye fint. Jeg kjøpte meg blå iPod tidligere i år fordi de ikke hadde lilla. Skulle gjerne tatt imot den nye iPoden med kamera og radio og sånn :)

Sunday, December 27, 2009 7:46:00 PM  
Anonymous Therese Linn said...

Utrolig kul header du har! ;)

Gjerne stikk innom min nye blogg også da! :)

Monday, December 28, 2009 6:26:00 PM  
Blogger Cecilie said...

God jul og godt nyttår, og gratulerer med vel fullført jobb som VG-selger :) Koselig å høre om jula di. Så mye fint du har fått. Elsker "the look of the iPod" <3 17 Again har jeg også. Noe av det første jeg kjøpte når jeg kom hit. Elsker den! Kos deg med alt sammen :)

Sunday, January 03, 2010 3:53:00 PM  
Anonymous Sara said...

Herlige julegave :) Spesielt den silkeblazeren!!

Monday, January 04, 2010 6:59:00 PM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home