symphony of sound

Friday, February 5, 2010

det er fint å ha litt flaks iblant

Jeg har kanskje glemt å fortelle at jeg for ca. en måned siden fikk en melding på Facebook om at jeg hadde vunnet et gavekort på 1000 kroner på eBay. Jeg var med i en konkurranse på Mitt Kupp-gruppen der rett før jul, og jeg var så heldig å vinne :D Flaks! Etter litt surr, fikk jeg pengene mine inn på Paypal-kontoen og da klarte jeg ikke å vente med å bruke de! Derfor kjøpte jeg meg dette:

Vurderte en ring fra Kenneth Jay Lane eller noe fra Marc by Marc Jacobs hvis jeg fant noe fint, men bestemte meg for å bruke de på DVDer og bøker i stedet, sånn at jeg slipper å bruke mine egne penger på det til sommern når vi skal til USA. Mer ledig plass i kofferten - mer penger på klær. Win win vil jeg si.

Labels:

4 Comments:

Anonymous Anonymous said...

ÆÆÆÆ, heldiggrid du da! :D

www.fiksit.blogg.no

Friday, February 05, 2010 7:46:00 PM  
Blogger Cecilie said...

One word: Nice!

Friday, February 05, 2010 7:57:00 PM  
Anonymous Anonymous said...

Hei hei! Som du sikkert har funnet ut av, så er jeg fast leser her på din blogg. Jeg har på min blogg, http://fiksit.blogg.no, skrevet en blogganbefaling om din blogg. Hadde blitt glad om du hadde sett på den! :) Men du trenger ikke hvis du ikke vil, jeg ville bare at du skule vite at jeg har skrevet om din blogg! :D

Sunday, February 07, 2010 12:58:00 PM  
Blogger Karoline said...

Å, så koselig :D Tusen takk! Jeg skal såklart sjekke det med en gang.

Sunday, February 07, 2010 8:57:00 PM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home