symphony of sound

Sunday, February 7, 2010

june 27th: first look of Los Angeles

Våkna på et gammeldags, dansk-ish hotel i Solvang. Det heter forresten noe med Copenhagen Inn. Rommet vårt er ganske stort, med to dobbeltsenger. Vi har et bord med noen stoler borte ved vinduet, en komode med speil, tv, en mini-gang og et ganske stort bad. Ganske så hjemmekoselig faktisk. Problemet er bare at mamma og jeg må dele en dyne, og det er ikke alltid like lett. I natt vekka jeg henne faktisk fordi hun drev å dro til seg dyna hele tiden. Jeg tenkte at det var på tide å ta igjen, så jeg dro til meg dyna, og mamma skvatt skikkelig. Haha x)

Jeg hadde forresten en skikkelig merkelig drøm i natt. Det var sånn at vi var på vei til onkel og tante i Florida, og på veien så begynte mamma å ordne med bunaden sin. Jeg skjønte jo ingen ting, men da fikk jeg vite at vi skulle i konfirmasjonen til en eller annen fjern slektning der borte, noe jeg ikke visste noe om. Så jeg ble kjempesur fordi jeg ikke hadde fått vite om det, og ikke hadde med bunaden min. Men mamma og pappa hadde ordna det allerede, for de hadde bestemt at jeg skulle bruke akkurat 1500 dollar på en ny kjole! Da ble jeg bare enda mer sur og sa ”ikke faen om jeg skal bruke så mye av mine egne penger på en dum kjole!”. Det morsomme var at jeg våkna akkurat da jeg sa det, og trodde jeg hadde snakka i søvne, noe jeg heldigvis ikke hadde gjort. Det hadde vært ganske flaut, ja.

Hvertfall så våkna vi til rundt vanlig tid i dag også, 9-tiden. Det første vi gjorde var å gå til frokost som var ordna med hotellet og sånt. Så vi stilte opp på Mortensens bakeri på andre siden av gata hvor frokosten skulle være og forventa brødskiver og hele pakka. Med guess what? Frokosten var bare en valgfri drikke og en bakevare som et weinerbrød eller noe! Har du hørt makan? Det er aldeles ikke noe frokost. Mamma og pappa bestilte hvert sitt, Marius og jeg satt å så på. Det endte med enda en frokost på Subway. Mye bedre! Baguett med salat, kalkun og ost. Mmm.

Så gikk vi tilbake til hotellrommet, jeg dusja og ordna meg, så var det på tide med en ny kjøretur. I dag var planen å kjøre til Santa Barbara, og jeg gleda meg! Sovna i bilen på vei dit. Santa Barbara var skikkelig fint. Varmt var det også heldigvis. Vi gikk bortover State Street hvor de fleste store butikkene var. Vi var innom Vans of the Wall, Banana Republic (skikkelig dårlig), Urban Outfitters, Levis, Macy’s, Juicy Couture og sånt :D Kjøpte ballerinasko fra Vans og to t-skjorter jeg har sett på på Urban Outfitters. Jeg følte meg forresten ganske Mary-Kate i dag i min slitte Levis shorts, baggy t-skjorte, svarte Havaianas og Ray Ban Wayfarer-briller, hoho. Vi var innom Starbucks i dag også, men nå må jeg snart lære for jeg ble like kvalm i dag som sist vi kjøpte Double Chocolate Chip Frappuccino der. Huff.

Etter flere timer på shopping i Santa Barbara pluss en tur ut på Pier’en der, var vi slitne. Jeg hadde fått en sprukket vannblemme på høyre fot også etter at jeg prøvde å gå litt i de nye skoa mine. Jeg hadde nemlig fått så vondt i hælene av flip-floppene. Heldigvis skulle vi ikke gå noe mer. Vi kjørte hjem, jeg sov da også. Før vi dro til hotellet kjørte vi innom det vi trodde var en vanlig Pizza Hut for å spise middag. Det var en mix av Taco Bell og Pizza Hut. Jeg bestilte burrito og nachos fra Taco Bell mens de andre bestilte pizza. Ikke godt.

Så var vi tilbake på hotellet. Jeg kapra pc’n ganske fort, og her sitter jeg ennå. Jeg har ikke fått hatt den så mye selv da, for pappa skulle booke hoteller for de neste tre-fire dagene. I morgen drar vi til Santa Monica, eller rundt der. På søndag drar vi til Las Vegas og bor på MGM Grand Hotel and Casino frem til tirsdag. Jeg gleder meg skikkelig!

Kjøpt i dag:
● Sko fra Vans, lyseblå/hvite rutete ballerina sko.
● To t-skjorter fra Urban Outfitters, $60.

Endelig et USA-innlegg, Cecilie :D Tenkte det var på tide. Må jo bli ferdig før vi reiser igjen.

Labels:

4 Comments:

Blogger Cecilie said...

Yay, det var gøy å lese :D Hvilken dato er siste datoen i USA? Altså, hvor langt har du kommet med dagbokinnleggene?

PS: Jeg savner bilder <3

Monday, February 08, 2010 3:24:00 PM  
Blogger Karoline said...

Siste dagen var 17. juli, men jeg skrev bare frem til 16. juli :) Så det er mye igjen, haha :p

Jeg tok ingen bilder den dagen, derfor er det ingen med ;)

Monday, February 08, 2010 3:55:00 PM  
Anonymous Anonymous said...

Hørtes koselig ut, håper du legger ut bilder av det du kjøpte deg når du kommer hjem da!! ;)

http://fiksit.blogg.no

Tuesday, February 09, 2010 8:32:00 PM  
Anonymous Anonymous said...

Answer: WUPS... trodde du var der på ferie tur nå jeg, hehe... :)

Wednesday, February 10, 2010 9:01:00 PM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home