symphony of sound

Monday, February 8, 2010

june 28th: shopping in LA

Ble vekka av at pappa spurte om jeg skulle være med å bade i bassenget. Jeg hadde nemlig planer om å ta et morgenbad, men det var altfor kaldt! Jeg var faktisk ute ved bassenget i bikini, med vann til knærne, men nei. Pappa bada da. Jeg løp opp ganske fort igjen. Vi skulle tydeligvis ikke spise frokost med en gang så vi dusja og ordna oss, og kjørte av gårde.

On the road!

I går kveld bestilte vi hotell i Los Angeles – Westin LAX. Egentlig var planen å bo i Santa Monica, men det ble visst ikke sånn. Vi kjørte hvertfall mot Los Angeles, og pappa ville stoppe på en outlet. Yaaay! Der var det masse fine butikker. Lacoste, Juicy Couture, Diesel, Levis, Vans of the Wall, Guess osv. Handla ikke så mye, men jeg fikk da brukt litt penger. Handla på Juicy og sånt :D

Leiebilen. Neida, HEHE.

Vi begynte med å spise "frokost" på foodcourten. Det var vel mer lunsj enn frokost da. Mamma og jeg bestilte Philly Cheese Stake, en baguett med biffkjøtt, løk og ost. Mmm, digg! Jeg bestilte strawberry/banana smoothie ved siden av. Senere på dagen bestilte vi bare drikke, vi trengte nemlig en pause. Da hadde vi gått en runde rundt det ene ”senteret”. Da bestilte jeg strawberry/blueberry/banana smoothie – sykt god! Haha, hekta på smoothie. Men det er godt da - og sunt! Etter pausa gikk vi til den andre delen. Den andre delen var mye bedre! Jeg begynte med å handle på Juicy Couture, og der fikk jeg skryt av det jeg kjøpte og av bankkortet mitt og hele pakka. Ho i kassa synes at det var så kjekt at jeg hadde ID bak på kortet nemlig. Amerikanere er så rare - de blir så fascinert når de ser det. Ho var skikkelig koselig da. Jeg kjøpte en veske det sto ”Juicy Says Relax” på, og den synes ho var så fin at ho ville kjøpe den selv.

Dagens fangst :)

Etter mange timer med shopping, rundt klokka 5 eller noe, kjørte vi til hotellet. Det var veldig fint egentlig. Vi har jo så sykt mye å bære med oss om dagen da – 5 kofferter pluss handleposer. Jeg må nesten le hver gang vi åpner opp kofferten på bilen. Stappa full og da. Når vi først kom til hotellrommet ble det masse styr med safen fordi den ikke virka, men til slutt ga vi det opp og dro ut og spise i stedet. Like usunn middag i dag (mange dårlige restauranter). På McDonalds. Marius klarte å ødelegge den ene søppeldunken, haha! Lo godt av det. Og så klarte pappa å glemme igjen sekken der, og måtte gå inn enda en gang. Herregud, for en gjeng. Etter mat kjørte vi til hotellet igjen, og her sitter vi nå. Må kjappe meg bort fra senga for nå skal ho mor legge seg.

Kjøpt i dag:
● Grå shorts fra Juicy Couture
● ”Juicy says Relax” veske fra Juicy Couture
● Undertøy fra Maidenform
● Blå Converse

Labels:

17 Comments:

Blogger Cecilie said...

Yay! Elsker disse innleggene. Det første bildet er kjempefint, og bilen stilig :) Kjøpte du ikke Converse-skoene denne dagen? De er på bildet, men står ikke på lista.

Monday, February 08, 2010 8:56:00 PM  
Blogger Karoline said...

Takk takk :D Jo, stemmer det. Glemte å endre på det, men har gjort det nå :)

Monday, February 08, 2010 9:37:00 PM  
Blogger A said...

Utrolig tøffe bilder!! Har utrolig lyst til å reise til LA, skal kanskje kjøre rundt i USA etter skolen er ferdig denne sommeren. :) Haha, ja jeg vet, jeg er faen meg 17 og kan kjøre i 140 på motorveien. Ooojj.

Håper du koser deg i LA. :D

Tuesday, February 09, 2010 3:11:00 AM  
Blogger Cecilie said...

Yay :D

Tuesday, February 09, 2010 4:57:00 AM  
Anonymous irmelin said...

Nå har jeg svart på en hel drøss spørsmål angående collage i USA på bloggen min. Håper du har interesse av å lese det! :)

Tuesday, February 09, 2010 5:20:00 AM  
Anonymous Anonymous said...

Blåe converse <3 :)

Tuesday, February 09, 2010 8:47:00 PM  
Blogger Karoline said...

A: Så gøy :D Det synes jeg du skal! Er ikke der nå. Disse innleggene er fra dagboken jeg skrev mens vi var der i 2008 :)

Irmelin: Å, så fint. Jeg skal lese det :D

Anne Karoline: elsker Converse <3

Tuesday, February 09, 2010 9:58:00 PM  
Anonymous Anette Scheele said...

å, så heldig du er karoling som skal dit til sommeren igjen! jeg var der i 2002 og det er ALTFOR lenge siden..
og new york da, kuleste stedet jeg noen gang har vært :-D

Tuesday, February 09, 2010 10:16:00 PM  
Blogger Karoline said...

Anette: hihi, gleder meg :D du må få dratt dit snart igjen! bli med meg dit, hohoho :]

Tuesday, February 09, 2010 10:55:00 PM  
Blogger A said...

SV: Nei, jeg har nok ikke tatt lappen enda, men jobber med saken. :) Må ha en del kjøretimer for at det skal være gyldig i Norge også.

Tuesday, February 09, 2010 11:32:00 PM  
Blogger Ella said...

Jeg og vil, hehe! Men du, jeg syns bloggen din er sååå fin! Har du laget malen fra scratch, eller bare endret på html? Hehe, er helt grønn på området!

Wednesday, February 10, 2010 2:29:00 PM  
Blogger Karoline said...

A: Skjønner, skjønner :) Kjører du med gir eller automatgir da?

Ella: har svart på bloggen din :)

Wednesday, February 10, 2010 4:53:00 PM  
Blogger Ella said...

Wee, tusen takk!:D Hehe, har gjort om på min selv, men syns det er SÅ vanskelig! Kanskje samboeren min er hakket mer teknisk enn meg, hehe! Uansett, tuusen takk!:)

Wednesday, February 10, 2010 5:38:00 PM  
Anonymous Jas said...

Åh, så heldig du er! Skulle gjerne vært i LA nå, jeg også :)De Conversene var råfine!

Wednesday, February 10, 2010 10:39:00 PM  
Blogger A said...

SV: Kjoerer nok med automat, saa det er enklere enn i Norge. De er ikke mange her som har vanlig gir... kjenner en person som har det liksom haha, men maa kjoere opp i Norge med gir uansett, da.

Takk for at du liker designet! Er fortsatt noen deler jeg sliter litt med, saann som delen under kommentarfeltet som ikke skal vaere svart... ehh jah... har nok ikke laget det selv, fant et jeg likte litt og endret bare mer og mer paa det. :)

Thursday, February 11, 2010 5:54:00 AM  
Blogger Karoline said...

Jas: tusen takk :) er ikke der nå da, men vi var der i 2008. dette er dagboken min derfra.

Thursday, February 11, 2010 11:24:00 AM  
Anonymous Anonymous said...

herregud så nydelig det øverste bildet var!

Sunday, February 14, 2010 2:11:00 AM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home