symphony of sound

Friday, February 19, 2010

lykke i postkassa

Etter en ordentlig DRITTDAG på torsdag, ble jeg møtt av en stor haug med pakker da jeg kom hjem. Ukas høydepunkt! Uka mi har nemlig vært DRITT sånn generelt. Jeg hadde fått to ting jeg kjøpte på eBay, nytt Costume og nytt Topp (ja, jeg abbonerer på Topp haha. Det er kos)!


Teen Vogue-boka inneholder intervjuer med blant annet Marc Jacobs og andre kjente personligheter innen motebransjen, og masse tips til hvordan man kan få en karriere innen motebransjen selv. Med en gang jeg hørte om boka, visste jeg at jeg bare måtte ha den. WWW-boka inneholder tips til hvordan man burde kle seg til ulike anledninger og litt sånt forskjellig. Har ikke fått sett så mye på bøkene ennå, men jeg gleder meg til å begynne å bla. Er er noen sneak pics.


Bilder fra Teen Vogue-boken.

Og herlige blader :)
Har følt meg ganske ufrisk hele uka med tett nese og hodepine tre dager i strekk. Udigg det også. Det + stress, prøveøving og prøver som uansett gikk elendig, en dårlig kjøretime og tidenes snøstorm ute, så blir det ikke så greit. Skal også jobbe i morgen fra 13:00-18:30. Lurer på hvordan det skal gå. Får ta med meg noen Ibux å knaske på, heheh...

Til slutt vil jeg ønske Synne GOD TUR til USA og lykke til, haha :D Hun skal nemlig til Utah og besøke Ingvild som er utvekslingsstudent i år. Kos deg masse!

Labels: ,

4 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Sikkert veldig nyttige bøker! :)

GOD HELG!

www.fiksit.blogg.no

Saturday, February 20, 2010 1:22:00 PM  
Blogger Cecilie said...

Sikkert artige bøker å lese :) Hva gikk galt under kjøretimen?

Monday, February 22, 2010 3:38:00 PM  
Blogger Karoline said...

Cecilie: Synes bare det gikk dårlig :P Kjørelærern sa jeg kjørte for sakte selv om jeg kjørte så fort det var lov til å kjøre og ja.. Surra med giringa og sånt selv om jeg pleier å være flink til det :( Var nok altfor sliten til å ha kjøretime. Hadde sovet altfor lite + hadde en dårlig dag/uke.

Tuesday, February 23, 2010 10:35:00 PM  
Anonymous Anette said...

Hyper sjalu på bøkene, fy fader så spennende det må være å lese i de!!:-D

Monday, March 01, 2010 10:03:00 PM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home