symphony of sound

Wednesday, April 21, 2010

har ikke lyst til å blogge om dagen


I det siste har jeg ikke hatt så lyst til å blogge. Har jobb, bursdagsplanlegging, prøver på skolen og en hel uke med heldagsprøver neste uke. På tirsdag neste uke, den 27. april, fyller jeg nemlig 18! :D Gleder meg veldig til det! Det blir så deilig å få kontroll over mine egne penger, ordentlig Visa som funker i nettbutikker og eget Master Card. I tillegg kan jeg kjøpe alkohol selv, forhåpentligvis gå opp i lønn og.. ja, alt blir så mye lettere. Jeg har allerede fått bursdagsgaven min fra Synne, og jeg har tenkt til å vise dere den, men kameraet døde da jeg endelig tok meg tid til å ta bilde av den.

Etter skolen i dag tok S og jeg toget til Oslo. Hun fikk DEN fine bursdagsgaven, men skulle bytte størrelse så da tok vi toget hele veien til Oslo for å ordne det. Følte meg som en forræder da jeg gikk inn på Louis Vuitton med Foley & Corinna-vesken min på armen. Men de som jobbet der var.. let's say mindre hyggelige, uansett så jeg brydde meg ikke no særlig. Etter å ha vært der, på Moods of Norway og Burger King, gikk vi over til Høyer. Jeg døde sikkert tjue ganger der inne. Altfor mye fint å se på! Fikk endelig sett A. Wang Rocco veska på ordentlig også :D De hadde den svarte med svarte nagler, og den grå med sølvnagler. Etter å ha sett den grå begynte jeg å tvile på om jeg har holdt av riktig farge, men det er vel tryggest å kjøpe svart? Hva synes dere? Jeg har holdt av en i svart med gullnagler for de som ikke har fått med seg det.

Skulle ha brukt denne kvelden til å øve til mattetentamen i R1 som jeg har på mandag, men taperfranskleksene tok opp all tiden min. Etter 2. klasse skal jeg ALDRI ha fransk igjen, bare så det er sagt. Og nå går mattetentamen kjempedårlig også.. I morgen kveld må jeg nemlig jobbe, fredag i bursdag og søndag skal jeg ha familieselskap, og jeg kan liksom ikke dra frem matteboka under middagen føler jeg.

Labels:

6 Comments:

Blogger Cecilie said...

Den svarte veska er 10 millioner ganger finere enn den grå.

Thursday, April 22, 2010 4:01:00 AM  
Anonymous linni said...

Håper du finner lyst til å blogge igjen! :)

Thursday, April 22, 2010 7:23:00 AM  
Blogger Ella said...

Mastercard er LIVSFARLIG! Hehe, jeg bare holder meg unna, er aaaltfor mange fristelser!

Når det gjelder Wang vesken, jeg vet ikke! Jeg velger alltid sort, men det er noe med den grå, den er helt fantastisk! Vanskelig, uten tvil!

Thursday, April 22, 2010 1:14:00 PM  
Anonymous Tonje said...

Likte godt den grå!

Friday, April 23, 2010 8:20:00 PM  
Blogger KamillaK said...

Tror absolutt du har holdt av riktig veske. I hvert fall den jeg ville valgt!
Kjedelig at du hadde så dårlig opplevelse av LV-butikken. Jeg synes de som jobber der er helt fantastisk hyggelige. Alltid så pratsomme og blide. Tydeligvis ikke alltid da, men hver gang jeg er der.

Gratulerer med dagen som var for noen dager siden! :D

Friday, April 30, 2010 10:01:00 PM  
Anonymous Linn said...

Hos LV er de ikke særlig hyggelige, nei. Med mindre du bruker noen tusenlapper på en veske. Vær forræder med god samvittighet, sier nå jeg!

Synes absolutt du har holdt av riktig farge :) Lykke til med tentamen osv da, håper du blogger litt mer igjen snart!

Saturday, May 01, 2010 2:15:00 PM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home