symphony of sound

Monday, April 5, 2010

snart er påskeferien over...Æsj, det blir grusomt. Nå er det lenge siden jeg har skrevet noe igjen, men tok meg litt fri i ferien. Jeg har helt glemt å fortelle dere hva jeg gjorde på mandag. Jeg tok teoriprøven for bil og JEG BESTO! Skikkelig deilig å være ferdig med det og nå har jeg bare noen kjøretimer, langkjøring og såklart oppkjøring igjen. Etter å ha vært på trafikkstasjonen dro med mamma og pappa til Nordby. På tirsdag jobbet jeg nesten hele dagen, på onsdag dro jeg med mamma og pappa (igjen) til Outlet One i Vestby. Ganske skuffende, men jeg kjøpte meg en ting fra Samsøe som jeg har tenkt til å vise dere en annen dag. Siden lørdag har jeg nemlig bodd hos venninnen min fordi foreldrene hennes er på ferie. Planen er at jeg skal bo hos henne hele uken. Det betyr altså at jeg bor i en bag, og bare har 1/6 av garderoben min. Litt stress, men det er også gøy :) Har noen av dere gjort noe gøy i ferien da? Vært på fjellet, kanskje?

4 Comments:

Anonymous Isabella said...

påskeferien, ikke vinterferien :P
Likte bildet av Serena og Nate<3

Monday, April 05, 2010 5:33:00 PM  
Blogger Karoline said...

Haha, skrev feil. Rettet på det nå :P

Monday, April 05, 2010 6:29:00 PM  
Blogger KamillaK said...

Koselig å bo litt hos en venninne da, til tross for at hjemme alltid er best.

Digger headeren din. Og leste litt nedover her at de var så snille og ville holde av Alexander Wang Coco Duffel med gull til deg. Så heldig. Og så bra service!

Monday, April 05, 2010 10:05:00 PM  
Blogger Karoline said...

Kamilla: Ja, enig :) Tusen takk! Var veldig heldig. Hadde ikke forventet så god service i det hele tatt, men ble kjempeglad da jeg fikk mailen!

Monday, April 05, 2010 11:15:00 PM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home