symphony of sound

Sunday, May 23, 2010

motivation has left the building

Ok, jeg gir opp. De siste ukene har jeg lett, jeg har søkt høyt og lavt etter denne motivasjonen for å blogge. None. Den er borte. Jeg føler ikke at jeg har noe å skrive om. Det eneste jeg legger ut er ting jeg har kjøpt, og det blir jo ganske kjedelig i lengden.

Jeg tror at mye av grunnen til at jeg ikke har lyst til å blogge er fordi jeg er lei av det meste. Lei av jobb, lei av skole, skolearbeid, sparing, eksamensnakk. Jeg blir gal av det og vil bare bli ferdig med alt! Hater den siste måneden før sommerferien (med tanke på skole altså). Det eneste som skjer er at vi møter opp på skolen for å ha meningsløse timer hvor vi snakker om alt og ingenting fordi vi er ferdig med pensum, eller driver med repetisjon. KJEDELIG! Repetisjon høres fornuftig ut det, med tanke på at jeg må opp i muntlig eksamen i juni, men jeg vil heller ta det som det kommer, ikke snakke om det dag ut og dag inn.

Nå i det siste har vi jo hatt mye fri, siden en del har kommet opp i skriftlig eksamen (nei nei, jeg kunne ikke være så heldig) så det er jo greit. Og det har endelig begynt å bli varmere ute. Den siste uka har vi hatt mellom 20 og nesten 30 varmegrader i sola hver dag, og det liker vi :-) I tillegg har jeg fyllt 18 og endelig gått opp i lønn på jobben, som jeg også er fornøyd med, men jeg er likevel ikke HELT fornøyd. Kravstor, huh? Neida, men jeg orker bare ikke å vente lenger med å dra til USA. Nå er det bare 29 dager igjen og litt flere dager til jeg kan møte opp på Barney's og si "Hi, I'm here to pick up my Alexander Wang bag :-)". Ææææ! Så jeg har kanskje ikke så mye jeg kan klage over, men jeg føler meg fortsatt ikke ordentlig glad, hvis dere skjønner. Er det flere som har det sånn i blant? Føles litt ut som en forsinket vinterdepresjon eller noe. Rare greier..

Poenget mitt er i alle fall at jeg ikke har så mye å skrive om eller vise dere om dagen, fordi livet mitt er ganske kjedelig, og selv om jeg vet at jeg kanskje har hele dagen fri så gidder jeg likevel ikke å blogge. Derfor skal jeg slutte å love ting, og heller ta det som det kommer. Det er jo tross alt bedre å la være å blogge hvis jeg ikke har noe fornuftig å komme med. Men i høst begynte jeg med å legge ut innlegg om min forrige tur til USA, og det var jo liksom meningen at jeg skulle bli ferdig med de før jeg dro neste gang, så DET skal jeg hvertfall prøve å få til. Og når jeg reiser kommer jeg i alle fall til å blogge, for da har jeg ting jeg vil dele med dere igjen :-)

Labels:

2 Comments:

Blogger Cecilie said...

Tror du er heldig som kom opp i muntlig. Jeg fikk aldri bra karakterer på skriftlig, men når jeg kom opp i muntlig i 10. klasse fikk jeg 5, nesten 6 på norskeksamen. Lykke til!

Gleder meg til flere USA-innlegg :)

Monday, May 24, 2010 3:27:00 PM  
Blogger Karoline said...

Jeg kan enten komme opp i fysikk, kjemi, R1 (den vanskeligste matta), fransk eller media, så uansett hva jeg kommer opp i så kommer det til å gå dårlig. Sannsynligheten for at jeg kommer opp i media er VELDIG liten, og kommer jeg opp i et av realfagene er jeg screwed.

Monday, May 24, 2010 8:24:00 PM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home