symphony of sound

Thursday, June 10, 2010

june 30th: chillin' in vegas

Vi hadde ingen spesielle planer for dagen, så vi fikk sove en hel time lengre. Ordna oss og dusja og alt det før vi dro ut for å utforske stedet litt bedre x) Frokosten ble nok en gang på Subway. De har så utrolig gode baguetter. Italian Herb & Cheese med ost, kalkun og salat. Lurer på om jeg kommer til å savne den frokosten når vi kommer hjem?

Det var utrolig varmt ute, men vi var ute og gikk fordet. Vi gikk ikke så lenge da, for vi fant ingen butikker. Vi gadd ikke å gå rundt på hotellet heller, for det gjorde vi i går. Det gikk bro fra et hotell til et annet, skikkelig kult. Vi kunne gå til nabohotellene New York New York og et som ser ut som et slott! Håper ikke det er et hotell egentlig, for det er ikke et eneste vindu der. Flott å se på er det uansett. Etter å ha gått en stund, satte vi oss i bilen. Pappa ville kjøre ned The Strip, og det gjorde vi. Tror jeg hvertfall. Jeg vet ikke hvor lang den er egentlig. Vi fant et kjøpesenter da! Nok en gang fikk vi brukt penger.

The Paris og Monte Carlo

Mandalay Bay og The Luxor

Kjøpesenteret var digert! Vi gikk i flere timer, men allikevel fikk vi ikke sett ferdig den ene delen engang. Brukte presis $100. Hva jeg har kjøpt står under her. Vi dro tilbake til hotellet i 7-tiden. Jeg ville bade, men vi bestemte oss for å utsette det til i morgen. Vi ble på rommet en stund for vi spiste litt på kjøpesenteret. Ble litt drama på kvelden, men det må man nesten regne med når man er rundt hverandre til enhver tid.

Mandalay Bay - det hotellet man alltid ser på CSI: Las Vegas

Dagens fangst

Kjøpt i dag:
● Grønn t-skjorte fra Hurley, $15.
● Svart t-skjorte fra Hurley, $15.
● Laguna Beach season 2 på DVD, $25.
● Full House season 5 på DVD, $25.
● Røde og brune rutete Vans, $20.

Labels:

1 Comments:

Anonymous Pia Ulriksen said...

misunner deg sikklig :)

Thursday, June 10, 2010 11:24:00 PM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home