symphony of sound

Thursday, June 4, 2009

Så i dag var mamma og jeg på sykehuset og besøkte pappa. Han var nemlig med i en bilulykke på tirsdag, og vi har ikke fått møte han før i dag. Det gikk bra med han, bare så det er sagt. Ingen ble skadet.

Mens vi snakker om sykehus. De er noen av de mest deprimerende stedene i verden! Jeg sa til mamma da vi var der at hvis jeg noen gang skulle jobba på et sykehus, ville jeg jobbet som dekoratør for å live det opp litt. Bare hvite vegger, hvitt gulv, hvitt tak, hvitt sengetøy. Noen steder var det ikke lys på engang. Og der skal noen orke å være? Nei vettu hva.

I morgen har jeg matteprøve. Det er den jeg unngår å øve til i dette øyeblikk :) Skal ha en prøve om derivasjon, som jeg trenger å få bra karakter på. Jeg VIL ha 5 i matte, men akkurat nå ser det ikke ut som det kommer til å skje. Jeg har faktisk aldri hatt 4 i standpunkt i matte i hele mitt liv. Nei, nå føler jeg at det er på tide å begynne å øve igjen. Wish me luck og ha en fin kveld :)

Edit: Valgte å ta bort noe av det jeg skrev, rett og slett fordi jeg følte det ble for personlig. Når sånt skjer, er jeg en sånn person som helst holder meg for meg selv, og ikke nevner det hvis jeg ikke er nødt til det. Dere skjønner sikkert.

3 Comments:

Blogger MONKEY said...

Oi, det hørtes dramatisk ut! Håper at det ikke er noe alvorlig og at han blir bra snart! :)

Jeg hadde 4 i standpunkt i matte i 8., 9. og første halvår i 10., men nå når det gjelder som mest ryker jeg sannynlgvis ned til 3. GREAT!

Thursday, June 04, 2009 10:30:00 PM  
Blogger Karoline said...

Litt dramatisk, ja, men det ordner seg nok.

Ah, så kjipt :/ alltid kjedelig å gå ned en karakter.

Thursday, June 04, 2009 10:43:00 PM  
Anonymous Anonymous said...

Håper han blir bra fort :)

Saturday, June 06, 2009 9:50:00 AM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home