symphony of sound

Saturday, May 30, 2009


Bilder av meg i kjolen :) merker at jeg ser ekstra biff ut når jeg holder kameraet sånn jeg gjør i det andre bildet. Uansett, gi meg meninger :) Er ikke den bretten dere ser i bilde en skikkelig irriterende? Skjønner ikke hvorfor den er sånn. Håper det kan fikses. Jeg vil ikke gå med en brett på kjolen rett under puppene..

Labels:

need some help

Jeg lovte jo å legge ut bilder av de to kjolene jeg kjøpte forrige helg. Nå har jeg endelig fått surra meg til å ta bilde av de. Jeg har handlet litt annet nytt også. På torsdag, da jeg egentlig skulle vært hjemme og øvd til gymprøve, dro jeg til byen med mamma for å bruke opp en tilgodelapp jeg hadde på Cubus. Den gikk ut på fredag, så jeg måtte bare. Og i dag var jeg i byen igjen. Overnattet hos Synne fra i går til dag, og i dag sto vi opp tidlig for å rekke alle butikkene før de stengte klokka 4. Vi skulle kjøpe bursdagsgave til hverandre.. bare litt for sent ute. Hun hadde bursdag 19. april og jeg 27. april :P Bedre sent enn aldri, sier nå jeg.

Nå er det hvertfall på tide at jeg viser frem de siste tingene jeg har kjøpt.

Kjolene jeg kjøpte forrige lørdag. Begge er fra Cubus.


Kjolen ble bursdagsgaven min fra Synne, fra Vero Moda. Smykket kjøpte jeg på torsdag, fra H&M.


Dette brukte jeg tilgodelappen min på, i tillegg til sminkeservietter. Kjedelig.

Okei, så grunnen til at jeg valgte denne overskriften var fordi jeg er veldig usikker på den rosa kjolen. Den er supersøt, men kommer jeg til å bruke den? Den kostet 400 kroner, og det er jo 400 kroner jeg kunne brukt på noe annet. Huff, vet ikke jeg. Hva synes dere?

Labels:

Friday, May 29, 2009

Om 20 minutter sitter jeg på skolen og har gymprøve. Problemet er at jeg nesten ikke har fått øvd NOEN TING. Herregud. Dårlig tid har jeg også. Wish me luck og ha en fin dag! :)

UPDATE: prøva var mye lettere enn jeg hadde trodd. Hurra for det. Nå er jeg hos ei venninne og skal overnatte her. Blogges i morgen. Det er på tide at jeg får vist fram de nye kjolene mine.

Labels:

Wednesday, May 27, 2009

klasseturer sliter meg ut

Var utrolig heldig med været i dag så turen ble bedre enn forventet. Oppgavene var også ganske lette. Vi skulle finne forskjellige plantearter, skrive ned navnet på de, og gå videre. Det var mye morsommere enn geografituren da vi nesten bare gikk ut og inn av en buss hele dagen. GØRR! I dag hadde vi det i alle fall gøy :)

Etter en dag i skogen var jeg ferdig. Er det mulig? Ikke var jeg sliten, men allikevel datt jeg ned på sofaen når jeg kom hjem. Sov i to timer eller noe sånt. Nå sitter jeg her og gjesper igjen. Jeg burde egentlig titte litt i franskboka i og med at vi har prøve i morgen. I will, bare ikke akkurat nå :) Burde også lese litt til gymprøva. Joda.

Er det flere enn meg som begynner å bli litt lei av layouten her? I mean, jeg liker den, men nå har jeg hatt den i evigheter! Monkey, jeg skulle ønske bloggen min kunne se ut som din! Ikke helt lik, men noe i den stilen. Hva syns dere? Burde jeg endre den?

Labels:

mary-kate for derek kettela

..eller noe. Fine bilder er det uansett!


Credit: Olsens Anonymous & Olsen-Files.

Labels:

Tuesday, May 26, 2009

jeg sitter ne' på berget og ser utover havet en solskinnsdag i ferien min

Joa, I wish. Faktisk sitter jeg i sofakroken innpakka i et stort pledd med pcn på fanget, og det eneste jeg ser er regn. Jeg kunne faktisk tegna utsikten fra loftvinduet i Paint fordi det er helt grått. Hvor ble sola av? I morgen skal jeg på naturfagekskursjon, men hvis det regner i morgen, gidder ikke jeg altså. Har verken regntøy eller gummistøvler, og gummistøvler har jeg uansett nektet å gå med i lang tid. Det er det mest grusomme skotøyet som finnes! Ferie har jeg heller ikke, men jeg vil informere om at det i dag er 28 dager, altså 4 uker til jeg drar. Det er jenta som kan matta si det.

Denne uka er langt i fra ferie i alle fall. Tre prøver - i dag, torsdag og fredag. I dag hadde jeg samfunnsfagprøve som faktisk gikk ganske bra. Håper jeg da. Skrev åtte sider tilsammen og greier. Deilig å være ferdig hvertfall :) Prøva jeg gruer meg mest til er gymprøva jeg skal ha på fredag. GYMPRØVE folkens! Om styrketrening, turn.. Er det virkelig nødvendig? Kunne ikke gym også vært avsluttende i 1. klasse? Det hadde vært fint det.

Siden i dag er den eneste dagen jeg strengt talt ikke MÅ øve til prøve skal jeg bare slappe av med Stylista og NCIS på tv. Jeg skal altså være en skikkelig tvslave. Det begynte allerede etter skolen med den nyeste episoden av The Hills og forrige ukes episode av Stylista. Ja, nå tror jeg det er på tide at jeg tar over fjernkontrollen. Mamma og pappa sitter nemlig og ser på Ut i naturen. Gud, hva skjer?

Labels:

Sunday, May 24, 2009

dresses i would like to own


Alle er fra Forever 21.

Min favoritt er den mørk blå maxi kjolen! Hva syns dere? :)

Labels: ,

Saturday, May 23, 2009


Siden planleggeren min var tom i dag bestemte jeg meg for å gå en tur i det fine været. Etter mye regn og dritt de siste dagene bestemte endelig sola seg for å ta turen innom. Da jeg sto opp i dag var det nesten 30 grader i sola og skyfri himmel :D Også har nesten vært lyst ute helt til nå. Anyway, jeg tok med meg mine usle 15 kroner for å kjøpe tyggis. Dere skjønner, hvis jeg skal gå tur synes jeg liksom jeg må ha en grunn, så min grunn er alltid å gå den eviglange turen ned på bensinstasjonen for å kjøpe tyggis. Akkurat som om det er noe gøy. Jeg tygger den siste tyggisen i pakka as we speak. Siden jeg først var ute på tur tok jeg like så godt den lengste veien tilbake. Det var gørr skal jeg si deg. Siden jeg bor ganske høyt oppe er det oppoverbakker hele veien hjem også. Jeg trodde aldri bakken skulle ta slutt. Derfor dette bildet. Det passer ganske bra til dagens eventyr.

Jeg var også i byen i dag, ALENE. Takk Kristoffer. Jeg gikk frem og tilbake fra H&M til Cubus i ett sett for å prøve å finne den fineste kjolen/singletten. Det endte med at jeg kjøpte to fra Cubus. I tillegg har de salg denne uka, 30% på alle klær, som for meg betydde at jeg fikk to kjole-singletter for 140 kroner tilsammen. Ikke verst. Bilder kommer en annen dag, mest sannsynlig uten meg fordi jeg ikke føler for å vise meg frem (:

Friday, May 22, 2009

why would you wanna break a perfectly good heart?

Image Hosted by ImageShack.us
Thank you, Flickr.com!

Wednesday, May 20, 2009

er nelly.com syke?

Mitt tredje innlegg for dagen. Er litt vill i dag føler jeg. Ville vil jeg også kalle Nelly.com. Jeg tok meg nettopp turen innom for å se hva som var nytt der, da jeg la merke til at de hadde tatt inn noen forskjellige typer Minnetonkas. Stor fan som jeg er, ble jeg jo kjempeglad.. helt til jeg så prisen. Modellen Thunderbird som er den vanlige lave mokkasin-typen skal de søren meg ha 899 for! Er det noen som er klar over hva de koster i USA? Mellom $30 og $35, altså mellom 200 og 230 kroner. Greit at de skal tjene penger på de selv, men de får meg ikke til å tro at de betaler nesten 700 kroner i frakt for et par. Enda verre er det med de andre parene de selger. Et par høye mokkasiner blir solgt for 1499, mens de i USA koster kanskje 500 kroner. Rett og slett frekt å lure folk på den måten. Men hey? Vi bor i Norge, gjør vi ikke? Norge suger.

news på h&m


H&M har fått inn nytt fra Divided Exclusive kolleksjonen. Her er de tingene jeg likte best. Synes jeg poster veldig mye om såntno for tiden. Er det bra eller dårlig? Bare si i fra hvis det blir kjedelig (:

Labels:

i wish i could wear this this summer

Image Hosted by ImageShack.us
Missoni Karolina silk gown.

Den heter det samme som meg til og med! Hadde jeg bare hatt 1370 pund, og det er med 50% avslag. Er det mulig? Hvordan har mennesker råd til sånne ting?

Well, nå har jeg tatt helga :D så herlig! Nå har jeg vel ikke ordentlig skole før neste torsdag. Skal på tur i naturfagen og geografi på mandag og onsdag, og på tirsdag har vi nesten ikke fag uansett. Nedturen er at vi har prøve da, men det overlever jeg vel. Mens vi snakker om prøver så fikk jeg tilbake naturfagprøva mi i dag. Jeg fikk 5/6 :D Hadde ikke en eneste feil, men mangla sikkert noe for å få toppkarakter. Uansett så er jeg kjempefornøyd. Nå skal jeg bare slappe av med det nyeste Costume som jeg fikk i posten i dag, og etterhvert skal jeg se alle episodene av One Tree Hill og Gossip Girl jeg ikke har fått med meg, og den nyeste The Hills-epiosden. Wohoo.

Labels: ,

Tuesday, May 19, 2009

fantastic news

Okei, jeg må bare dele en ting med dere. Norsklæreren og naturfagslæreren vår kommer ikke på fredag, which means at vi bare har matte, engelsk og egentlig en gymprøve igjen. Gymprøva har vi fått flytta til neste fredag, matta slipper vi, og ei om jeg møter opp i engelsken da. Det betyr at etter i morgen, har jeg helg! :D Yay!

Forresten, hva skjer med kommentarene om dagen? For ikke så lenge siden var det mange som leste bloggen og mange som kommenterte, men nå er det nesten ingen :( Hva skjer med verden liksom? neida. Men nå skal jeg bort fra pc'n fordi bror har bursdag i dag, og vi skal ha familieselskap. Ha en fin dag!

Jeg juger. Nerd som jeg er, klarer jeg ikke å holde meg unna pc'n.

Labels:

Monday, May 18, 2009

platform


Nyhet på ASOS.com. Me like!

Labels:

Sunday, May 17, 2009

god 17. mai!

Jeg tvilte veldig før jeg dro på konserten i går, men det var kjempegøy! Jeg har ikke tid til å fortelle mer enn det. Nå må jeg sminke meg, ordne håret og få på meg bunaden. Ha en fin 17. mai, alle sammen!

Saturday, May 16, 2009

mk & nate

Image Hosted by ImageShack.us
Som en fast følger av Olsens Anonymous ser jeg stadig bilder av Mary-Kate og kjæresten hennes Nate. MK ser veldig glad ut om dagen, og jeg synes det er cute and all, men Nate what's with the hoodie? Han bruker den HELE tiden og i tillegg er den grusom. Den blir brukt både til hverdags og fest tydeligvis. Yuck.

Heldigvis er denne helga litt roligere enn den forrige. Ingen prøver, ingen lekser. Jeg har gjort noe da. Både i går og i dag har jeg løpt 3 km, noe jeg er utrolig stolt av. Jeg hater nemlig å løpe, men jeg har egentlig ikke noe valg siden vi har test i gymmen på tirsdag. Begge dagene løp jeg det på 13 minutter :) Ellers har jeg overnattet hos Synne og i dag skal jeg på konsert. Passe harry at jeg skal med mamma og pappa, men de spurte og jeg har ikke noe bedre å gjøre, så why not? Og i morgen er det jo 17. mai og greier. Blir koselig! Noen som skal noe gøy? Har dere noen faste tradisjoner? Familien min pleier å grille hos tante etter vi har sett toget i byen, så jeg skal dit, og etter det drar Synne og jeg på tivoli sammen med flere andre. Wohoo.

Note to self: Ikke ta tekoppene på tivoliet fordi du ble kjempekvalm i fjor.

Labels:

Thursday, May 14, 2009

wwsw?

Image Hosted by ImageShack.us
Elsker antrekket til Nicole og Mary-Kate. MK så fantastisk ut på den eventen! Og jeg må si jeg liker at hun går i H&M klær :)

Labels: ,

i have a question for y'all

Okei, siden i går har jeg lurt på en ting. Hvis jeg ser på en film som har dyr i den, og noen av de dør, gråter jeg som regel MYE mer enn hvis en person dør. Gjør det meg til et dårlig menneske? :p Sånn som i går når jeg så på Oprah. Hun hadde to hunder før. For en stund siden døde den ene, og for litt siden døde den andre også, Solomon. Så viste de en video om livet hans og hvor stor del han hadde hatt i programmet (ikke at jeg har sett han der noen gang). Poenget mitt er at jeg holdt på å grine meg i hjæl. Det var en skikkelig fin video, med Oprah som fortalte ved siden av. Er det flere som er som meg? Som gråter mer når dyr dør enn mennesker? Det er nesten ille å si det. Jeg er en av de som gråter masse på Den Utrolige Reisen da alle tror at den dummeste hunden blir påkjørt av lastebilen, men så har han egentlig dukket under lastebilen i stedet. Så søt! Okay, now answer my question :D

BTW! Dette er innlegg nummer 200! Yay for bloggen :D Jeg vil også informere om at jeg fikk den nye mobilen i dag og jeg elsker den. Nå er det naturfagprøvelesing på G så hejdå!

Tuesday, May 12, 2009

on my list of things to buy this summer

Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.us
Ser nå at de første ser helt syke ut fra siden, men jeg vil ha de fordet. Begge parene er fra Jeffrey Campbell :)

Som den skolenerden jeg er har jeg holdt meg unna pcn i et par dager for å prøve å fokusere på matte. Allikevel klarte jeg å få minst 4 feil på matteprøva. Er det mulig? Matte fra torsdag til søndag og det her er det jeg får igjen for det? Hvertfall så har hodet mitt fått nok matematikk for en god stund framover, så jeg har vært slik en rebell og ikke øvd noe til mattetentamen del to jeg skal ha i morgen tidlig. Vi får uansett lov til å ha med alle hjelpemidler.

På torsdag får vi vite om vi kommer opp i skriftlig engelsk. Jeg, for min del håper at vi kommer opp i skriftlig for da er det mindre sjanse for at vi kommer opp i muntlig (i følge lærerne). I tillegg så er engelsk skriftlig slækt :p Hadde vært deilig å slippe unna muntlig. Tenk å komme opp i geografi eller naturfag når du bare har 20 minutters forberedelsestid. Jeg ville dødd. Vinduet neste! Jeg ville tatt en Kine og hoppa på magen. Det var nemlig det hun skulle gjøre hvis russen kom inn i klasserommet. Hun hadde høye hæler på seg den dagen, og hadde hatt problemer med å lande på beina. Lo godt av det ja :p Merker at jeg er så klar for sommerferie nå. Who's with me? Merker også at jeg er klar for senga. Nå er jeg dødstrøtt. Er ikke lett å leve mitt hektiske liv *kremt*.

Labels: ,

Sunday, May 10, 2009

min fantastiske lørdagskveld

Hvis du skulle gjettet hva jeg driver med akkurat nå, hva ville du ha gjettet? Film og godis sa du? Neida, jeg sitter og gjør matte, tro det eller ei. Det er noen som tar skolen seriøst. Haha, nå høres jeg supernerd ut, men jeg stresser bare med å få repetert alle 5 kapitlene før mandag. Er snart ferdig med to av de nå, så det blir nok mye matte på meg i morgen. Noen som skal noe morsomt i helga da? :) Kanskje litt sent på spørre på en lørdag. Noen som har gjort noe morsomt? Håper dere har det gøyere enn meg. PIs out! Ånei, mattehumoren slår til. Det er nok best jeg forlater dere nå.

Beklager de superkjedelige innleggene i dag, jeg har bare andre ting å tenke på. I tillegg er jeg trøtt.

Labels: ,

Saturday, May 9, 2009

Jeg har bestilt ny mobil :D Nokia E71 White Steel.

Friday, May 8, 2009

Jeg sitter her og har dilla på en sang fra Hannah Montana the movie. Er det mulig? Men jeg er ikke flau. Miley Cyrus er tøff. Og ja, hvis du lurer så synger jeg med så høyt jeg kan (eller tør, mamma og pappa sitter i rommet ved siden av). You can change your style, you can change your jeans. You can learn to fly and you can chase your dreams. You can laugh and cry, but everybody knows, you'll always find your way back home! Go Hannah!

Beklager, jeg trengte bare en pause fra leksene jeg halvveis gjør. Filmanmeldelsen til Hotel Rwanda går hittil dårlig. Har forskjellige ting jeg vil ha med, men klarer ikke å sette det sammen. Hater å skrive stil på dager jeg absolutt ikke klarer å formulere meg. Er ganske dårlig på det uansett hvilken dag det er, men i dag er det ekstra dårlig. Noen som vil skrive den for meg? Forresten så var det ingen som sa seg frivillig til å kjøpe Kirkwood skoene til meg. Skuffende!

Labels: ,

Image Hosted by ImageShack.us
Bilde fra: Olsen Anonymous

Hmm, ja jeg likte vel egentlig bare gladiatorsandalene. Resten var ikke helt det store. Mary-Kate og Ashley kan nok gjøre bedre. Skoene kan forhåndsbestilles på Nordstrom.com.

Labels:

skolelei

Hei og hopp!
Jeg sitter nå i klasserommet og har norsk. De siste dagene har vi sett på Hotel Rwanda, og nå har vi fått i oppgave å skrive "ein filmmelding". Mmm, på nynorsk. Føler meg lite inspirert her jeg sitter. Ute er det grått og trist, så det hjelper ikke akkurat på humøret. Mine planer for dagen er å skrive jobbsøknader og gjøre matte, men nå ser det ut som jeg må skrive på "skrive nynorskstil" på min liste of things to do. So much for fri i helga, huh? Stilen skal leveres innen midnatt, på mandag og onsdag har jeg matteprøver og på fredag har jeg naturfagprøve om bioteknologi. Høres gøy ut, ikke sant? Jeg vet alle er misunnelige :) Gruer meg masse til alt sammen, kanskje spesielt matteprøvene. Det betyr at jeg har 5 kapitler å gå gjennom innen mandag. Etter neste uke skal jeg skaffe meg et liv. Hejdå! Forresten vil jeg nevne at jeg bare har 7 poster igjen til 200. Hurra for meg!

Lyder for øyeblikket: MGMT - Kids

Labels:

Thursday, May 7, 2009

kirkwood prettiness

Image Hosted by ImageShack.us
Føler du for å bruke litt penger? Føler du for å bruke litt penger på MEG? :D Yay, buy me these.

Labels:

Image Hosted by ImageShack.us
Leighton Meester at a Zac Posen fashion show.

Wednesday, May 6, 2009

karoline polyvorer

Ja, fortenk så er å polyvore et verb. Forresten så har jeg alltid lurt på hvordan man sier Polyvore? Sier man det rett ut eller mer engelsk? Please forklar.
Untitled

Untitled

Untitled

Nå må jeg bare fortelle dere om den j*velen av en type som jobber i kommunen og som har som jobb å selge tomter. Vi hadde bestemt oss vi! Vi skulle kjøpe tomta. Det var nemlig førstemann til mølla hvis du ville ha en av tomtene som var lagt ut for salg, så vi sendte inn mail med en gang. 30. april sendte vi mail og skrev "Vi vil ha tomta" og blabla. Yay, tenkte jeg, nå kan vi bygge hus og jeg får nesten eget bad og walk-in-closet og lever lykkelig i alle mine dager (okei, jeg skulle flytta ut en dag). Så møter pappa opp på kontoret til j*velmannen på mandag morgen, noe alle som skulle kjøpe tomt måtte gjøre for å ordne papirer. Men i møtet med j*velmannen, får han høre at han har solgt tomta til noen andre! "Søren, var vi for sent ute?" tenkte pappa, men neida. Dumme mannen hadde fått en mail av noen en times tid før pappa kom dit, som ville ha tomta, og da hadde han bare gitt de tomta vår. Tomta vi sa vi skulle ha 5 dager før! Hva er problemet ditt, j*velmann? Vi hadde rett på tomta, fordi vi sa i fra først. Brenn. Ja, jeg er en smule irritert. Håper han mister jobben sin.

UPDATE! Pappa fikk en ny mail fra sjefen til idiot-kommune-mannen, og det eneste han hadde å si var at hvis vi absolutt ville ha tomta måtte vi skaffe oss advokat. Jeg blir så irritert. Klarer ingen å gjøre jobben sin riktig?

Labels: ,


Image Hosted by ImageShack.us
Elsker dette bildet her! Jeg vil ha Nicole's headband.

Labels:

Monday, May 4, 2009

pain

Okei, hør på det her. For et par uker siden trente jeg på Elexia, og dagen hadde jeg kjempevondt i akillesen (eeeh) på begge beina. Så tok jeg på meg Minnetonka-moccasinene mine som ikke har ordentlige såler, og det gjorde alt mye verre. Det gjorde vondt å gå. Så gikk det over, ble verre igjen, gikk over, og kom tilbake igjen på lørdag eller noe. Så, i går etter at jeg gikk ute i noen timer, klarte jeg nesten ikke å gå! Jeg var helt hoven og måtte ake ned trappa omtrent. Så nå går jeg på betennelsesdempende for å i det hele tatt klare å gå. Det er hva jeg kaller pain. Au!

Beklager fraværet igjen forresten. I går hadde jeg ikke på pcn hele dagen, og dagene før var jeg busy busy. På torsdag var det jo skole, og etter å ha sett på tv i et par timer, pakket jeg og dro til Synne. Vi så på tv og ordnet oss før vi kjørte til Foten sammen med noen flere jenter. Det var koselig, men det ble ganske kaldt etterhvert, så vi dro hjem igjen ganske tidlig :p Synne, Ingvild og jeg dro tilbake til Synne og så på Confessions of a teenage Dramaqueen. Jeg holdt på å sovne før klokka var 11. Ingvild dro hjem når filmen var ferdig, jeg skulle overnatte. På fredag solet jeg meg på verandaen i litt over en time. Ble ikke bittelitt brun engang. Dårlige greier. I firetiden gikk jeg tur med Latino, ordnet meg og dro på kino med Synne og Ingvild. Vi så på Bienes hemmelige liv. Kjempefin film! :) Alle gråt, spesielt Synne. "*poke* Karoline? Har du papir?". Hoho. Og som jeg sa, så var jeg i pain hele går. Satt nesten bare på sofaen fordi jeg hadde så vondt, og brukte litt tid på å forberede meg på geografiprøven jeg har i morgen.

Nå har jeg bare en liten pause i lesingen. Har skrevet et sammendrag, men siden hele pcn nede er klikk får jeg ikke printet ut arkene mine! Damn you, PC. Wish me luck på prøven! :)

Image Hosted by ImageShack.us
Ooh, pretty.

Labels: ,